2023.3.19., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Kultúra
Masszi-Rigó Csilla
2022.11.18 12:07
Olvasási idő  0:37

Óriási szülinapi buli lesz a 6-os villamoson péntek este

Születésnapot ünnepel Budapest, péntek este nem csak a város számos pontján, de például a 6-os villamoson is órási buli lesz.

Masszi-Rigó Csilla
2022.11.18 12:07 Olvasási idő  0:37
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

149 éve november 17-én egyesült Pest, Buda és Óbuda, így pénteken hatalmas bulival ünnepel Budapest. A programok több helyszínen kerülnek megrendezésre, 18 és 22 óra között például igazi bulivillamossá válik a Pestet és Budát is érintő 6-os villamos. 

 

„Holnap (vagyis ma, pénteken) 18:00 és 22:00 óra között fergeteges bulihangulat vár titeket a 6-os villamoson, ugyanis erre az időre a villamoskocsi egyes üléseit DJ-pult veszi majd át. A friss elektronikus hangzásról Tolo & Falcao (LavaLava) gondoskodik majd. Ne hagyjátok ki!”

 

 

 

Nem csak a hatoson, de a belváros számos helyszínén találkozhatunk izgalmas programokkal. 

 

Budapest öt mozijában, a Toldiban, a Corvinban, a Puskinban, a Tabánban és a Művészben is érdekes és szórakoztató programokon vehetünk részt péntek este, lesz például Budapest Open Mic döntő, Comedy Central Stand-up est, Litkai Gergellyel , Ács Fruzsinával, Csenki Attilával és Szupkay Viktorral, premier előtt mutatják be Bernáth Szilárd Larry című filmjét Vilmányi Benett főszereplésével, de lesz Mayberian Oldschool koncert és Budabeast DJ-set is. A további programokat itt találod

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Balazs Mohai/Bloomberg via Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában kultúra
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra