2023.7.12 9:23
Olvasási idő 1:44
Szécsi Krisztián

Megkezdődött a jegyeladás Taylor Swift európai koncertjeire – Most elmondjuk, hogyan szerezhetsz te is jegyet

ZENE KONCERT TAYLOR SWIFT

Nem kell az esélytelenek nyugalmával nekivágnod, hiszen még akkor is kaphatsz jegyet, ha nincs előregisztrációs kódod.

Már pár hete talán a legizgalmasabb téma zenei közegekben, hogy Miss Taylor Swift jövő nyáron kontinensünkre látogat. Bár sokan reménykedtek, hogy Karácsony Gergely főpolgármester levele megpengeti az énekesnő szívének húrjait, mégsem kaptunk budapesti dátumokat, s ezen a ponton nem is valószínű, hogy ez változni fog – abból kell élnünk, amink van, ha még szinte lehetetlennek is tűnik, hogy rátegyük kezünket egy The Eras Tour jegyre.

Forrás John Medina / Stringer

Gyakorlatilag minden swiftie gyomorgörccsel ült gép elé a koncertbejelentések után, hiszen az amerikai fiaskókból kiindulva, itt is vérre menő harcokra számítottak már csak az előregisztrációs kódok kiosztásánál is – ezt a rendszert pont azért alakították ki, hogy a hardcore rajongók soron kívül tudjanak jegyet váltani, ám a kódokat az algoritmus teljesen random osztogatja szét. És sajnos hiába a többlépcsős vásárlási folyamat, úgy tűnik, a történelem megismétli önmagát, hiszen a francia dátumok kapcsán tankönyvszerűen megismétlődött minden, ami tavaly ősszel Észak-Amerikában is: teljesen leállt a Ticket Master, mert már megint többen csúsztak át az informatikai beléptetésen, mint kellett volna. Ezt az alábbi kép is jól mutatja, ahol egy kedves olvasónk előtt több mint egymillióan (!) álltak sorban a bécsi koncertekre.

Egyik olvasónk sajnos elesett a koncertjegyért folytatott küzdelemben. Rip. Forrás REFRESHER Magyarország

A TikTokot teljességében elárasztották azok a videók, ahol a rajongók egymással osztogatják meg tapasztalataikat. Most mi is összegyűjtöttünk számotokra minden infót, amit fontosnak tartunk a jegyvásárlássorán, hiszen szerkesztőségünkből többünknek is sikerült a folyamat:

  • Ne nyiss meg több ablakot! – bár sokan állítják, hogy több internetes ablakból érdemes próbálkozni, ahogy azt a kiküldött ímélek is írják, ez nem ajánlott. Sőt, csak megnehezíti a vásárlást.
  • Csinálj az adott jegykezelő felületen fiókot! – ezzel már alapvetően is meggyorsítod a vásárlást, mert nem kell a saját adataid felvitelével is időt veszítened.
  • Légy türelmes! – tök random, kit hogyan és mikor enged be a rendszer. Újságíróink között volt olyan, aki kapunyitás után három perccel már végzett is, de olyan is akadt, akinek harminc percet kellett várnia.
  • Lépj be hamarabb és válassz dátumot! – körülbelül a jegyértékesítés megkezdése előtt már tíz perccel lépj be a kiküldött linken, válassz dátumot. Ezután egy várószobába helyez az oldal, ahonnan majd továbbléptetnek, amint rád kerül a sor. 
  • Ne keseredj, mert nincs minden veszve! – ha nem kaptál esetleg a bécsi dátumokra jegyet, így is még egész héten tartanak az értékesítési folyamatok. Ha netán kódod sincs, vagy mégis egy közelebb eső országba mennél, ajánljuk, hogy lépj be a Taylor Swift Party Hungary: Cruel Summer Festival Facebook-csoportba. Rengetegen vettek véletlenül több jegyet vagy passzolnák el már feleslegessé vált kódjukat (de ez csak akkor lehetséges, ha a vásárlásnál az adott személy is jelen van), így a lehetőség még mindenképpen fennáll, hogy te is élőben láthasd Blondie-t.
Kiemelt tartalom
Taylor Swift egy estére Budapestre jött 👱‍♀️ (OUTFITEK, RAJONGÓKEDVENC SLÁGEREK ÉS KARÁCSONY GERGELY LEVELE) - A Te Hangod Taylor Swift egy estére Budapestre jött 👱‍♀️ (OUTFITEK, RAJONGÓKEDVENC SLÁGEREK ÉS KARÁCSONY GERGELY LEVELE) - A Te Hangod 2023.6.29 16:43

A jegyek egyébként 50 eurótól egészen 500-ig minden árkategóriát lefednek. A legolcsóbbak az állójegyek a The Eras Tour alatt.