2023.7.12 16:22
Olvasási idő 0:41
Krajnyák Petra

KPOP-fanok, figyelem: ősszel Dél-Korea egy estére Varsóba költözik

ZENE BLACKPINK STRAY KIDS VARSÓ VILÁGZENE ZENE

Ideje leporolni a harness-t, bemelegíteni az ízületeidet és a hangszálaidat, mert vár az év legnagyobb keleti utazása.

The Chosunilbo JNS/Imazins via Getty Images Forrás KEP1ER

Idén ősszel nem a Mérlegek és Skorpiók időszaka köszönt be: szeptember 23-án a koreai zene ünnepétől lesz hangos a lengyel főváros, ugyanis a kontinens eddigi legnagyobb KPOP-eseménye kerül megrendezésre. Ha a hazai fesztiválokon nem találod a helyed, kedvenc előadóid kishazánkat egyelőre nem tervezik felvenni a turné állomások közé, a Coachella pedig kósza álom marad, ráadásul titkon vérbeli ARMY és BLINK tag vagy, akkor vár a KPOP Nation! A 60 ezer rajongót megszólító első koreai popzene-specifikus egész estés programnak a varsói PGE Narodowy stadion ad otthont. 

Európa első és egyetlen KPOP fesztiválján fellép a THE BOYZ, MAMAMOO, KEP1ER és a CIX is, és olyan slágerekre rophatod, mint a HIP, Egoistic vagy a Giddy.

Bár az egyre terebélyesebb magyar közösség nem szűkölködik tematikus bulikban, koncertekben viszont annál inkább. Talán egy darabig még nélkülözned kell az EVERGLOW és a Stray Kids élő performanszát, de addig is együtt tombolhatsz közel egy hatvanezer fős nemzetközi család részeként. Ideje kimozdulni a komfortzónádból, leporolni a harness-t, bemelegíteni az ízületeidet és a hangszálaidat, mert vár az év legnagyobb keleti utazása.

CIX Forrás David Becker/Getty Images for The Recording Academy