2023.7.6 10:57
Olvasási idő 0:48
Kovács M. Dávid

Saját fehérneműmárkájának állt modellt a második gyermekével várandós Rihanna

DIVAT FEHÉRNEMŰ RIHANNA SAVAGE X FENTY

Nem sokkal azután, hogy lemondott a cég vezetéséről, a 35 éves énekesnő modellként népszerűsíti a Savage X Fenty egyik új sportmelltartóját.

A második gyermekét váró Rihanna éppen csak megvillantja pocakját azokon a fotókon, amelyeken a Savage X Fenty nevű fehérneműmárkájának új, sportos kollekcióját népszerűsíti.

A márka közösségi oldalain megosztott képek egyikén a 35 éves énekesnő a kamerának háttal, míg egy másikon igéző tekintettel a kamerába nézve népszerűsíti a neve alatt felvirágzott brand új sportmelltartóját.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés

Mint ismert, Rihanna és A$AP Rocky jelenleg a második közös gyermeküket várják, ami az idei Super Bowl félidei showjának egyik nagy meglepetése volt. Az énekesnő terhességére akkor derült fény, amikor a Halftime Show alatt a hasát kezdte el simogatni, majd a gyermekáldás hírét az előadás után a szóvivője is megerősítette a sajtónak.

Rihanna a ruhaválasztásaival olyan ügyesen titkolta a terhességét, hogy a fellépésen dolgozók – köztük 280 háttértáncos – sem tudtak róla a Super Bowlig, amelynek szünetében adott fellépése alatt egyébként egy pár pécsi kesztyűt viselt, ráadásul nem először életében, akkor éppen egy tűzpiros, báránybőrből készült darabra esett a választása.

Kiemelt tartalom
Mesefigurákhoz illő csizmák, Barbie, és szürreális kollekciók, avagy ezek a divatmomentumok határozták meg 2023-at Mesefigurákhoz illő csizmák, Barbie, és szürreális kollekciók, avagy ezek a divatmomentumok határozták meg 2023-at 2023.12.23 15:43

Rihanna egyébként öt évvel azután, hogy megalapította a Savage X Fenty fehérneműmárkát, az elmúlt hetekben bejelentette, hogy vezérigazgatói posztjáról lemondva távozik a cég éléről, annak vezetését június 26-tól pedig Hillary Supert, az amerikai Anthropologie Group korábbi vezérigazgatója veszi át, ő maga pedig a mindennapi teendőkkel járó pozíciójából hátrébb lépve ügyvezető elnökként marad a cégnél.