2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2022.11.17 14:17
Olvasási idő  0:53

Év végére sem csendesül el a Korda-őrület: a Reptértől lesz hangos a reptér

Mikor már kezdtük elhinni, hogy szép lassan lecsengett a Reptér-mánia, Korda György és Balázs Klári újra ledobta az atomot – ezúttal egy rendhagyó koncert formájában.

Kovács M. Dávid
2022.11.17 14:17 Olvasási idő  0:53
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

 

A ferihegyi repülőtéren ad exkluzív, zártkörű koncertet Korda György, a Reptér című sláger előadója. Az idei nyár slágerének énekese december 9-én felesége, Balázs Klári társaságában lép majd fel az 1-es terminálon – ahol, naná, hogy felcsendül majd a Reptér is!

 

"A Reptér című sláger bő 40 év után hazatér a repülőtérre" – jelentették be a hírt a Budapest Airport Instagram-oldalán. A posztból kiderül: az érdeklődők egy videópályázaton keresztül juthatnak be az eseményre, ehhez a Reptér mókás és kreatív változatait várják a pályázóktól, méghozzá egy-egy TikTok-videó formájában.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Budapest Airport (@budapestairport) által megosztott bejegyzés

 

A legjobban sikerült videók elkövetői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket a rendhagyó koncertre, amit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es termináljának műemléki védettségű épületében rendeznek majd meg december 9-én – ez egy pénteki napra esik.

 

Az alkotásokat egy ötfős zsűri bírálja el, amelyben Korda György és Balázs Klári mellett Lakatos Márk és Nagy Bogi is ott ül majd, a házigazdákat pedig Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese fogja képviselni.

 

A Reptér eredeti változata egyébként 1981-ben jelent meg Korda György Szeptember volt című nagylemezén. Azt már kevesebben tudják, hogy szám Máté Péter szerzeménye, és a szöveget is ő írta S. Nagy Istvánnal közösen.

 

A Reptérre aztán 2008-ban Dj Titusz remixet készített, tavaly pedig a dal klipjét is újraforgatták, ami most 5,5 millió megtekintés felett jár.

 

 

A videópályázat beküldési határideje november 30., a többi tudnivalót a Budapest Airport oldalán lehet begyűjteni.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Korda György és Balázs Klári Facebook-oldala
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra