2023.7.4 13:08
Olvasási idő 0:46
Masszi-Rigó Csilla

Daniel Radcliffe visszatér a Harry Potterbe?

FILMEK + SOROZATOK HARRY POTTER

A Warner Bros. Discovery áprilisban jelentette be, hogy új Harry Potter-filmek jönnek majd a rajongók nagy örömére. Most maga Daniel Radcliffe szólalt meg, benne lehet-e az új produkcióban.

Daniel Radcliffe már nem az a 11 éves kisfiú, aki anno minden gyerek szívét és eszét elrabolta a Harry Potter-filmek főszereplőjeként, sőt! A brit színész ma már sokkal inkább szerepel alternatív, nem-blockbuster-jellegű filmekben, most éppen az HBO Maxon futó Csodatévők című sorozat új évadát népszerűsíti. Ennek kapcsán adott interjút a ComicBooknak is, melyben többek között arról kérdezték az egykori Pottert, lát-e arra esélyt, hogy feltűnjön majd az újonnan érkező Potter-produkcióban. 

Harry nem tervez visszatérni Roxfortba. Forrás Warner Bros.

„Úgy tudom, teljesen új módon akarnak hozzáfogni a történethez, és biztos vagyok benne, hogy bárki is készíti őket, a saját kézjegyét akarja rányomni a sorozatra, és valószínűleg nem azzal akar bíbelődni, hogyan lehetne a régi Harryt belevonni a történetbe” – erősítette meg Radcliffe a ComicBook-nak.

„Szóval semmiképp sem törekszem rá. Nyilván sok szerencsét kívánok nekik, és nagyon izgatott vagyok, hogy továbbadhatom ezt a stafétát, de nem hiszem, hogy szükség lenne arra, hogy fizikailag átadjam”

Bár a Varázsvilág eredetileg összesen öt Fantasztikus állatok filmmel folytatódott volna, a kezdeti három film gyenge fogadtatása miatt a Warner Bros. szüneteltette a további történetek fejlesztését. Egyelőre nem világos, hogy a Warner Bros. milyen ütemtervvel készülhet egy új Harry Potter-sorozat leszállítására, különösen a Hollywoodban egyre nagyobb méreteket öltő írósztrájk miatt.