2023.7.3 15:55
Olvasási idő 0:48
Maier Péter

Egy templomnál fekve találták meg a srácot, aki tizenhét évesen tűnt el 8 éve – életben van

TÁRSADALOM ELTŰNÉSEK

2015-ben nyilvánították eltűntnek, múlt szombaton találták meg, jelenleg kórházban gyógyul.

Megtalálták Rudy Farias texasi srácot, aki tizenhétéves korában kutyasétáltaltatás közben tűnt el 2015 márciusában. Egészen 2023. július 1-ig tartott a keresés, amikor bejelentették, biztonságban megtalálták a 25 éves férfit. Kórházba szállították, a texasi eltűnt személyek központja azt írta, „8 hosszú év után Rudy biztonságban van. Kérjük, továbbra is tartsák imáikban a családját, miközben Rudy a kórházban lábadozik“.

Bár eltűnésének körülményeit még nem erősítették meg, akkoriban arról számoltak be, hogy Farias depresszióban szenvedett idősebb testvére halála után. 2015 áprilisában Brenda Paradise magánnyomozó így nyilatkozott: „Végignézte, ahogy a legjobb barátja a szeme láttára hal meg. A bátyja volt a legjobb barátja a világon. Sokkal több mindenen ment keresztül, mint amin egy korabeli embernek kellene. Ez a család annyi mindenen ment keresztül. Bármi is történt, az anyának válaszokra van szüksége a fiával kapcsolatban.“

Rudy Farias eltűnése előtt Forrás Facebook

Eltűnésekor a rendőrség nem gyanakodott bűncselekményre. A most 25 éves Farias-t eszméletlenül találták meg egy templomnál. A családja szerint számos vágás és zúzódás volt rajta, valamint vér a hajában.

Kiemelt tartalom
Emberi húst ledaráló sorozatgyilkostól a toxikus párkapcsolatokig – Ezek voltak a legolvasottabb cikkek 2023-ban a REFRESHER-en Emberi húst ledaráló sorozatgyilkostól a toxikus párkapcsolatokig – Ezek voltak a legolvasottabb cikkek 2023-ban a REFRESHER-en 2023.12.27 12:58

Most a kórházban lábadozik – mondta az ABC 13-nak Farias édesanyja, aki egy fotót is megosztott a kórházi ágyban fekvő fiáról. A hírre reagálva, hogy megtalálták, a texasi EquuSearch igazgatója, Tim Miller a KPRC-nek azt mondta, hogy nem tudta elhinni, és „csodának“ nevezte a hírt.