2023.6.29 17:14
Olvasási idő 0:43
Szécsi Krisztián

A Stranger Things sztárja is kiment a Pride-ra bulizni, akit még soha nem láttunk ennyire boldognak

ARCOK BUDAPEST PRIDE HOMOSZEXUALITÁS LMBTQ NETFLIX STRANGER THINGS SZERELEM

Úgy tűnik a fiatal színész végre tényleg szabadnak érezhette magát.

Június 25-én, lévén, hogy a kanadai erdőtüzek által narancssárgára festett amerikai égbolt végre kitisztult, megtarthatták New Yorkban a város egyik legnagyobb ünnepségét, a Pride-ot. Ilyenkor nem csupán civilek, de rengeteg világsztár is feltűnik a betondzsungel sugárútjain, hogy együtt meneteljenek egy boldogabb jövőért. Pont így tett a méltán híres Netflix-sorozat, a Stranger Things sztárja, Noah Schnapp is, akinek ráadásul ez volt élete első Pride-ja.

A színész Instagram-oldalán osztotta meg az esemény legboldogabb pillanatait, például ahogy egy köztéri szökőkútban táncol, szivárványos homlokpánttal, meg egy „Straight Outta The Closet“ (magyarul: éppen most coming outoltam - szerk.) pólóban.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Noah Schnapp (@noahschnapp) által megosztott bejegyzés


Bár Schnapp tavalyi, TikTok-videóban történő coming outja rendkívül pozitív fogadtatásra talált, sajnos a társadalmi egyenlőtlenségeket preferáló internetfelhasználók most is megjelentek és bántó hozzászólásokkal próbálták leuralni a fiatal színész érzéseit.

Természetesen a rajongók védelmébe vették Noah-t, majd a következőt írták a gyűlölködő kommenthuszároknak:

„Ha még egyszer meglátok a kommentekben valakit arról panaszkodni, hogy a gyereke mennyire szereti a Stranger Things-t, de ezek a képek meg fogják rontani az agyát... B*szki, te láttál már egyáltalán egyetlen egy részt is a Stranger Things-ből? Na az a beteg, nem ez. Szeretünk, Noah!“