2023.6.29 9:52
Olvasási idő 0:46
Masszi-Rigó Csilla

Kiderült, ki fogja játszani Supermant Henry Cavill után

FILMEK + SOROZATOK DC SUPERMAN SZUPERHŐS

Clark Kent és Lois Lane kilétére is fény derült.

Lezárult egy korszak, Henry Cavill ugyanis végleg megszabadult Superman jelmezétől, hamarosan pedig újabb hollywoodi szépfiúnak adja át a stafétát. A következő James Gunn által jegyzett DC-szuperhősfilm új protagonistája nem más lesz, mint David Corenswet, akit sokan már a Pearl című horrorból, valamint a Hollywood című Netflix-sorozatból és A politikusból is ismerhetnek. 

Hölgyeim és uraim, ismerjék meg az új Clark Kentet, vagyis David Corenswetet. Forrás Emma McIntyre/Getty Images

A történet persze nem csak új Clark Kentet, hanem egy fiatal Lois Lane-t is kap Rachel Brosnahan személyében, az Emmy-díjas színésznőt A káprázatos Mrs. Maisel főszereplőjeként ismerhettük meg az elmúlt években. 

Lois Lane szerepében Rachel Brosnahan! Forrás Alberto E. Rodriguez/Getty Images

A 2025-re tervezett film némiképpen visszavisz minket az időben, és azt mutatja be, hogyan próbálta meg Clark Kent szuperhős mivoltát összeegyeztetni hétköznapi énjével. Corenswetnek nagy álma vált valóra azzal, hogy ő lehet Superman, ugyanakkor Rachel Brosnahan is azt nyilatkozta, hogy egész fiatalkorában példaképként tekintett a tehetséges Lois Lane-re. A DC-nek az utóbbi időben nem volt túl nagy szerencséje kasszasikerek produkálása terén, legutóbbi nagyjátékfilmjük, a Flash alig hozott bevételt a stúdiónak, többek között a főszereplő Ezra Miller korábbi botrányai miatt. 

Kiemelt tartalom
Tömeggyilkos Superman, sorozatgyilkos Batman: Mi történik, ha lejárnak a DC-karakterek védjegyei? Tömeggyilkos Superman, sorozatgyilkos Batman: Mi történik, ha lejárnak a DC-karakterek védjegyei? 2024.3.26 16:38

Korábban már voltak hírek arról, ki lehet az új Superman, a szerepre esélyes volt a Skins és a Nagy Katalin című sorozatból ismert Nicholas Hoult is, Lois szerepére pedig Phoebe Dynevort tippelték a szakmabeliek.