2023.5.15 16:37
Olvasási idő 0:45
Masszi-Rigó Csilla

Kiderült, kik lehetnek az új Superman-film főszereplői

FILMEK + SOROZATOK DC KÉPREGÉNY SUPERMAN

A DC következő, potenciális kasszasikerét James Gunn rendezi, minekután pedig Henry Cavill nem tér vissza Supermanként (legalábbis egy ideig biztos nem) kiderült, kik lehetnek az új esélyesek Clark Kent szerepére.

Alig két hete mutatták be a Marvel legújabb filmjét, A Galaxis Őrzői Vol.3. című filmet jegyző James Gunn máris és teljes erővel vetette bele magát a Superman: Az örökség című film előkészületeibe. 

Nicholas Houltot nagy esélyesnek tartják Superman szerepére. Forrás Dia Dipasupil/Getty Images

A beszámolók szerint Gunn máris leszűkítette a kört a főbb szerepek megformálóira, így jelentleg Nicholas Hoult (Skins, Nagy Katalin – A kezdetek), David Corenswet (The Politician, Hollywood), Jacob Elordi (Eufória) és Andrew Richardson (A call to spy) lehetséges Clark Kent, vagyis Superman szerepére. 

Már az sem titok, ki kaphatja meg Lois Lane szerepét, A Sex Education színésze Emma Mackey, Rachel Brosnahan (A csodálatos Mrs. Maisel), Phoebe Dynevor (A Bridgerton-család) és Samara Weaving (Sikoly VI.) is szóba került, biztosat azonban még egy ideig biztosan nem árul el a filmet készítő DC Comics stúdió. Korábban egy szinopszis már közszemlére került a készülő filmről, amely szerint 

„A Superman: Az örökség Superman történetét meséli el, aki megpróbálja összeegyeztetni kriptoni örökségét a kansasi Smallville-ben élő Clark Kentként felnövő emberi származásával. Ő az igazság, az igazságosság és az amerikai út megtestesítője, akit az emberi jóság vezérel egy olyan világban, amely a jóságot régimódinak tartja.”

A Superman: Az örökség előreláthatóan 2025. júliusában kerül a mozikba.