2023.6.14 9:54
Olvasási idő 0:41
Szécsi Krisztián

Kelis + Bill Murray – Hollywood most azon pörög, hogy az énekesnő együtt van a nála 29 évvel idősebb színésszel

ARCOK CELEB SZERELEM

De legalább most már Kelis is megszólalt a híresztelésekkel kapcsolatban.

Ha még nem hallottad volna, úgy tűnik, Kelis-re is rátalálhatott a szerelem, még pedig nem is akárki, hanem a nála 29 évvel idősebb Bill Murray színész mellett. Bár eddig mindez csupán híresztelés volt, most azonban az amerikai énekesnő végre megszólalt az őket övező szóbeszédekkel kapcsolatban.

A pletyka először még a hónap elején a londoni Mighty Hoopla fesztivál kapcsán látott napvilágot, ahol többen is látták a párt együtt andalogni, majd azonnal heves vita tárgyát képezték a médiában.

Forrás Scott Olson / Staff

Az amerikai énekesnő rajongói azonnal kérdések garmadájával árasztották el Kelis Instagram-képeit, mire a művésznő csupán annyit válaszolt: „Én nem foglalkoznék ilyenekkel.“ Aztán pár nap múlva, megannyi további hozzászólással később azért mégis kicsit „bővebben“ kifejtette véleményét a hírekkel kapcsolatban.

„Mindenki olyan buta és mindent el is hisz. De a legviccesebb az egészben, hogy mindketten [Murray és Kelis] annyira rendben vagyunk az életben: gazdagok és boldogok vagyunk“.

Forrás Stefanie Keenan / Contributor

Egyébként nem ez lenne az első eset, hogy egy fiatalabb művész idősebb kollegája mellett találná meg a boldogságot, szóval valószínűleg teljesen felesleges nekimenni a színésznek és az énekesnőnek. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk a további fejleményekre.