A cikk a Kiwi.com megbízásából készült.
2023.6.9 14:00
Olvasási idő 2:18

A Kiwi 10 000 eurót fizet, ha beutazod a világot! Bevállalod? – Így lehetsz te is World Travel Hacker

A Kiwi 10 000 eurót fizet, ha beutazod a világot! Bevállalod? – Így lehetsz te is World Travel Hacker
Forrás Kiwi.com
UTAZÁS KIWI.COM NYÁR NYARALÁS UTAZÁS

Váltsd valóra legnagyobb álmaidat!

Közeledik a nyár, és még mindig nincs ötleted, hol, kivel és hogyan töltsd a szabad heteket, hónapokat? Bankszámlaegyenleged egyértelműen azt üzeni, hogy idén nem lesz nagy utazás? Ha igen, akkor remek híreink vannak számodra. Csak ezen a nyáron egyedülálló lehetőséged van arra, hogy kipróbáld magad álmaid munkájában.

Válj te is World Travel Hackerré!


4 héten keresztül utazhatsz, tapasztalatokat gyűjthetsz, kihívásokat teljesíthetsz, az egyetlen feladatod pedig az lesz, hogy mindent dokumentálj a közösségi médiában. Ez a munka nem mindenkinek való, de biztosak vagyunk benne, hogy te is valódi nyári utazási hacker akarsz majd lenni. Használd ki a lehetőséget, amit a Kiwi.com és a Visa tartogat számodra. Keress egy partnert, és éljetek át együtt egy egyedülálló nyarat. 

Tudd meg, hogy te vagy-e az igazi

Szeretsz utazni, kalandvágyó vér csörgedezik az ereidben, és készen állsz a kihívásokra? Akkor a World Travel Hacker pozíció tökéletes számodra. 


Ahhoz azonban, hogy ne legyen olyan egyszerű, a bátorságon kívül másra is szükséged lesz. Egy hasonlóan gondolkodó társra. Valakire, akire mindig számíthatsz. Mert a Kiwi egy álomcsapatot keres.

Milyen az ideális Travel Hacker csapat? 

  • Ismered azokat a tippeket és trükköket, amelyekkel pénzt takaríthatsz meg utazás közben, és olcsón élvezheted a nyaralást.
  • Mesterei vagytok a Kiwi.com útvonaltervezésének és útiterv-összeállításának. 
  • Nincs szükséged 100%-os kényelemre, ha tudsz spórolni. 
  • Élvezed a szórakoztató közösségi médiatartalmak gyártását, és szereted megosztani másokkal az utazási tippjeidet.

Ha Európából származol, folyékonyan beszélsz angolul és az útleveled legalább 9 hónapig érvényes, semmi sem állhat egy felejthetetlen nyári kaland útjába.

Legyél te is World Travel Hacker! Forrás Kiwi.com

Hogy mennyit keresel, az csak rajtad múlik

A szabályok egyszerűek. Ha kvalifikálod magad, és World Travel Hacker leszel, a csapatod pontosan 10 000 eurót kap. Ezt az összeget az egyes utakra és kihívásokra osztjuk fel, amelyeket közösen fogtok teljesíteni. Az, hogy mennyi pénz marad a pénztárcátokban, ezután már csak a ti ügyességeteken múlik.


A feladatotok az lesz, hogy legalább 6 YouTube-videót és 10 darab shortvideót forgassatok a TikTok-on vagy az Instagramon, valamint legalább 15 fotót készítsetek.  

Ha igazi Travel Hacker vagy, akkor rengeteg trükköt tudsz majd, amivel pénzt spórolhatsz. Minél több pénzt sikerül megspórolnod a kezdeti összegből, annál több marad a 4 hetes utazás végére. A megtakarított pénzt aztán megtarthatod.

Jelentkezz! Forrás Kiwi.com

Benne vagy?

Úgy gondolod, hogy a Kiwi.com és a Visa ajánlata tökéletes számodra? Akkor ne habozz, jelentkezz a versenyre egy egyedülálló nyári munkáért. Már csak egy lépés választ el a felejthetetlen nyári élményektől és a 10 000 eurótól.


Mivel nagyon sokan jelentkeztek erre a pozícióra, a Kiwi.com és a Visa úgy döntött, tart egy kiválasztási kört, amely egy szórakoztató, de mindenekelőtt eredeti angol nyelvű videó elkészítéséből áll. A rövid videóban neked és partnerednek kell megmutatnotok, hogy ti vagytok az igazi World Travel Hackerek. 

A videónak a következő módon kell elkészülnie: 

  • angol nyelven 
  • jó minőségben
  • legyen eredeti, vicces és magával ragadó
  • legyen benne egyszerre több utazási trükk és tipp is. 

A videót a szülővárosodban kell forgatni, amelyet úgy ismersz, mint a tenyeredet. Próbálj meg minél kreatívabb lenni a videód elkészítésekor. Mutass be rejtett kincseket, szokatlan helyeket vagy olyan utcákat, amelyeket jobb elkerülni. Amint arra a Kiwi.com is rámutat, nem az a feladatod, hogy helyettesítsd a helyi idegenvezetőt. A te feladatod az, hogy hiteles légy.


Minél eredetibb a közös videótok, annál nagyobb az esélye, hogy ti ketten lesztek a World Travel Hackerek. Rajtatok múlik, hogy a videót audiokommentárral vagy zenével és felirattal rögzítitek. Nem a formátum vagy a hossz számít, hanem a minőség, a tartalom és a kreativitásotok. Inspirálódhatsz a kiwi influencerektől is, de óvakodj a másolástól. 


Az elkészült videót a jelentkezéseddel együtt töltsd fel a Kiwi.com-ra.

Jelentkezz!