2023.6.12 17:51
Olvasási idő 6:15
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp-előrejelzés: végre-valahára beköszöntött a nyár, ami az életedben is nagy változásokat hozhat

Horoszkóp-előrejelzés: végre-valahára beköszöntött a nyár, ami az életedben is nagy változásokat hozhat
Forrás GETTY IMAGES
ÉLETMÓD CSILLAGJEGY HOROSZKÓP

Konfliktusok, költözés, kreatív energiák? A heti horoszkóp-előrejelzéssel megtudhatod, milyen napoknak nézel elébe a csillagjegyed szerint!

Kos (III. 21. - IV. 19)

Kos híresség: Emma Watson Forrás Edward Berthelot/GC Images

Ezen a héten érdemes lehet kicsit többet lógni a barátaiddal, és rájuk fókuszálni. Lehet, hogy kibontakozik egy konfliktus, ami miatt kicsit összebalhéztok, de próbáld meg higgadtan kezelni a dolgot. Bár könnyű mondani, próbáld lazára venni és inkább a megoldást keresni, mintsem egymás torkának esni dühből. Itt a nyár, ami nemcsak a fröccsözős, fübenfetrengős estéket és a végtelen szabadságérzést, de az alkotói energiáidat is meghozza: felszabadulnak a kreatív energiáid, amit a munkahelyeden is jól tudsz majd kamatoztatni. Tartsd észben, hogy a célhoz vezető út sokszor nem várt akadályokkal teli, de ha a hét közben kicsit rákapcsolsz, hamar révbe érsz. Ha valamikor, akkor most érdemes kipróbálnod egy új sportot. A hét vége meglepetést tartogat számodra, élvezd az ismeretlent és ne akarj mindent irányítani. Bízz a véletlenekben és a horoszkóp előrejelzésben :).

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Bika híresség: Adele Forrás Instagram / Adele

Ez a hét szóljon a kikapcsolódásról és arról, hogy kicsit lassítasz a tempódon. Nem kell minden üzenetre azonnal válaszolnod, ahogy azokra a programokra sem kötelező elmenned, amikhez amúgy nincs is kedved. Próbáld meg átgondolni, vajon miért nem élvezed olyan kitörő örömmel a nyári időszakot, hiszen egész idáig a szabadtéri bulikat, fesztiválokat vártad. Ha nem vagy olyan jóban a kollegáiddal, érdemes kicsit nyitnod feléjük, mivel akár még az is kiderülhet, hogy nem is olyan rosszfejek, mint gondoltad. Járj nyitott szemmel és ragadd meg az eléd kerülő lehetőségeket, ki tudja, mennyit kamatoztathatsz azokból a jövőben. A magánéleteddel kapcsolatban legyél türelmesebb, ne feledd, hogy a változás természetes dolog, még akkor is, ha ragaszkodsz a megszokotthoz. A hét végén lehetőséged nyílik arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatod egy rég nem látott baráttal.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ikrek híresség: Johnny Depp Forrás Stephane Cardinale / Corbis / Getty Images

Ahogy telnek a napok, egyre kíváncsibb és érdeklődőbb vagy olyan dolgok iránt, amik korábban a legkevésbé sem érdekeltek. Használd ki ezt a hetet, hogy minél több információt gyűjts be témákról, amiknek az ismeretével kicsit tágíthatod a perspektívádat. Az Ikrek egyik erőssége a szuper kommunikációs képessége, lássuk be, hogy szinte minden helyzetben képes vagy lyukat beszélni a másik hasába. Ez most nagy előnyödre válhat, pláne, ha ki kell menteni magatokat egy rázós szituból. A munkahelyeden igazi újítónak számítasz, mindig van a tarsolyodban legalább egy-két jó ötlet, emellett pedig a csapat lelke is vagy, persze amiatt is, mert imádsz pletykálni, mindig hozzád érkeznek be a legfrissebb infók a kollegákról. Eljött az ideje, hogy egy régóta húzódó konfliktust átdumálj a munkatársaddal, de azért ha egy mód van rá, a beszélgetés során őt is hagyd szóhoz jutni. A hét végén nagy döntés elé állíthatnak, fontos, hogy alaposan mérlegeld a lehetőségeidet.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Rák híresség: Selena Gomez Forrás Noam Galai / Getty Images

A hét elején hallgass a megérzéseidre, mert ezek kulcsfontosságú szerepet játszanak majd a döntéseidben. Érdemes minél több időt töltened a szabadban, buli és társaságmentesen, mivel az segíthet kitalálni, hogy mit is szeretnél elérni a közeljövőben. Bármilyen csapatba keveredsz, mindig te vagy a legempatikusabb, aki képes mediátorként levezényelni egy részegen kialakuló veszekedést is. A héten szükséged lesz erre a képességedre, mivel a munkahelyeden most többek között is konfliktusok alakulnak ki, híres problémamegoldó révén pedig mérget vehetsz rá, hogy hozzád fordulnak majd segítségért. Azért vigyázz, nehogy a végén téged hibáztassanak a tanácsaidért, ha balul sülnek el a dolgok. Hajlamos vagy mások igényeit előrébb helyezni a sajátodnál, de ha ügyes vagy, ezen akár változtathatsz. A hét vége felé közeledve egy váratlan esemény megváltoztathatja az eddigi hozzáállásod bizonyos dolgokhoz. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Oroszlán híresség: Kyle Jenner Forrás Instagram/Kyle Jenner

Ezen a héten kifejezetten életvidám és energikus leszel. Előbújik végre a karizmatikus és humoros oldalad, ami az elmúlt időszakban kicsit háttérbe szorult. Bármi újba belefognál, legyen az egy bolondos, új frizura vagy lakásátalakítás, ezen a héten könnyedén megvalósíthatod ezeket a célokat. A munkahelyeden nagy változások lehetnek, simán játszik az előléptetés is. Kiváló vezetői képességeid vannak, de figyelj a többiek javaslataira és véleményére is. Tele vagy önbizalommal, a héten szervezz a szokásosnál is több kiülős, szabadban bulizós programot a barátaiddal, hogy másokat is inspiráljon, esetleg elirigyeljék tőled a kicsattanó lelkesedésed. Ha egy vitában nem sikerül érvényesítened az akaratod, semmi vész, próbálj meg nyitottabban állni a témához. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szűz híresség: Zendaya Forrás Steve Granitz/WireImage

Sikeresebb lehetsz, ha ezen a héten jobban kihasználod a rejtett adottságaidat, amiket eddig rejtegettél a munkahelyeden. A munkamorálod a környezetedhez képest csodálatra méltó, de sajnos sokszor csak magadat akadályozod az előrébb jutásban, mivel hajlamos vagy jégcsapként viselkedni a munkatársaiddal. Maximalistaként lehet téged jellemezni, de hajlamos vagy magas lóról beszélni a többiekkel, ezt a tulajdonságod inkább engedd el. Add át magad a flow-élménynek és élvezd, amit csinálsz, legyen az munka vagy hobbi, a lényeg, hogy kikapcsoljon. Ha sikerül a szokásos nyers stílusod helyett őszintén megnyílni a barátaidnak, esélyed van elkerülni egy ronda balhét. A hét tökéletes lehet arra, hogy kipróbálj egy új hobbit, amit eddig nem mertél. Ne foglalkozz mások véleményével; kit érdekel, hogy mit gondolnak, a lényeg, hogy azt csináld, ami téged boldoggá tesz. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Mérleg híresség: Kim Kardashian Forrás Instagram / @kimkardashian

A harmónia, amire egész életedben törekedtél, most utolérhet. Diplomatikus megnyilvánulásaidnak köszönhetően ügyesen helyezgeted magad a legtöbb szituációban. Használd ezt a tulajdonságod céljaid elérésére is. Valamiért azt hiszed, hogy a környezeted nem vevő a formabontó ötleteidre, pedig meglepődnél, mennyire nagy szükség van rájuk. Ha igazságtalanságot tapasztalsz a héten, mindenképpen lépj közbe és oszd meg véleményed a témában, hiszen általában rád hallgatni szoktak az emberek. A héten sokkal kreatívabb leszel, mint az elmúlt időszakban, érdemes lehet belevágni végre abba a DIY barkácsolásba, amit a TikTokon láttál. Egyértelmű, hogy fontos számodra, hogy barátaiddal és családoddal kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatod, hiszen nem bírod elviselni az ellenkezőjét, viszont a saját, belső egyensúlyod megtalálására is fordíts ugyanennyi energiát. Jó hír: a hét vége felé megoldódni látszanak a problémáid, amiken egy ideje már rágódsz. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Skorpió híresség: Leonardo DiCaprio Forrás Dimitrios Kambouris/Getty Images for Netflix

Olyan energikussá válsz a héten, amilyenre már rég volt példa. Eddigi hobbid akár fő bevételi forrásod is lehet, ha szenvedéllyel és szorgalommal állsz a teendőidhez. Ne hagyd magad letérni az útról, ami a célhoz vezet. Szerencsére képes vagy komplexebb feladatokat és problémákat is megoldani, ez a képességed segít a héten, hogy átlendülj a nagyobb akadályokon. Ne félj, ha egy beszélgetés során egy barátod meglátja a sebezhető oldalad, hiszen ettől csak még emberibbnek és erősebbnek tűnsz a szemében. Sőt, még az is kisül a végén, hogy szükséged volt egy mélyebb lelki fröccsre. Sok lehetőség jön szembe veled a héten, kérdés, hogy mennyire használod ki azokat. A csillagjegyek közül legjobban te tűröd a változást, így aggódás helyett inkább élvezd az új helyzeteket, amiket az élet eléd dob.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Forrás Sarah Morris/FilmMagic

A kalandvágyó természeted és optimizmusod miatt a héten úgy érezheted, hogy tiéd a világ. Most valahogy minden összejön számodra, amihez a pom-pom lányokat megszégyenítő lelkesedésed is hozzásegít. Képes vagy mindenkinél tisztábban átlátni egy helyzetet, ahogy terhelhető is vagy, emiatt pedig szívesen dolgozik veled bárki. Hamarosan learathatod a babérokat, miután az elmúlt hónapokat gürizéssel és rengeteg melóval töltötted. Hidd el, senki sem sértődik meg, ha egyszer-egyszer nem veszed fel a telefont a munkatársaidnak, amikor épp a barátaiddal szórakozol. Fontos, hogy barátságaidat is ugyanilyen lelkesedéssel ápold, szakíts időt a lazításra, pláne, hogy már a szabadban is lehet lógni. Vigyázz, hogy kit szemelsz ki magadnak, mivel most egy ártatlannak induló kavarás akár komolyabbra is fordulhat. 

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Forrás GettyImages / Ebet Roberts/Redferns

Ember legyen a talpán, aki nálad jobban bírja a monotonitást, így csodálatra méltó az a fajta fegyelem, amit képes vagy a munkád iránt tanúsítani. Ennek segítségével most könnyebben tudsz átevickélni a hét nehézségein. Kezdesz egyre közeledni a céljaid felé, már nem kell olyan sokat gürizned, hogy megvalósítsd az álmaidat. Ambiciózus vagy és komplexebben rálátsz bizonyos helyzetekre, mint bárki más. Ezen tulajdonságod mellé még hajlamos is vagy kivenni kollegáid kezéből az irányítást, ha arra van szükség. A héten ne csak a munka után fuss, próbálj meg időt szánni saját magadra is. Nincs egy jó buli, kiállítás a héten vagy egy új turi, ahol még nem jártál? Na, ugye. Ha sikerül egyensúlyt teremtened ezek között, a hét végén büszke leszel a sikerekre, amiket eddig elértél.

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Híres vízöntő: Harry Styles Forrás Harry Styles Instagram

Progresszív ötletekből és világmegváltó gondolatokból a héten sincs hiány, csak arra vigyázz, hogy ne havazódj el a rengeteg teendőben. Különc gondolkodásmódod és hozzáállásod új lehetőségeket, akár munkát hozhat a héten, a kérdés csak az, hogy mennyi terhet bírsz el a válladon. Ne akarj mindent egyszerre, egyedül megcsinálni, az úgysem fog menni. A héten lehet, hogy kicsit megfeledkezel magadról, hiszen hiába a sok elv, amit követsz, ha te magad nem tartod be azokat. Jó tipp: vegyél egy mély levegőt, mielőtt nekiállnál megmondani a magadét. Van rá esély, hogy a megszokottnál is szétszórtabb leszel a napokban, de ne csüggedj, a barátaid úgyis mindig kihúznak a pácból, ha arról van szó. Azért figyelj oda a holmijaidra, nehogy elhagyd őket. A kulcsszó, amit a héten gyakorolnod kell, magaddal szemben is: a türelem.

Halak (II. 19. - III. 20.)

Halak híresség: Rihanna Forrás Emma McIntyre / Getty Images

Fontos döntés előtt állhatsz a héten, ami akár költözéshez, párkapcsolati vagy munkahelyi változáshoz is vezethet. Szerencsére nem vagy hezitálós típus, így nem esik nehezedre a választás, de tegyél magadnak egy szívességet: ne csak a rövidtávú, hanem a hosszútávú hatásait is mérlegeld. Ha türelmetlenebb vagy a szokásosnál, vonulj el egy kis időre, hogy rendezhesd gondolataidat. A héten kellemes meglepetésben lesz részed, ugyanis találkozhatsz egy rég nem látott ismerőssel, aki végre elmegy veled arra a programra, amire ezer éve vágysz, csak nem volt senki, aki elkísérjen. Lehet, nem ártana kicsit többet kimozdulnod otthonról, hiszen a munka mellett alig marad időd a szórakozásra. Annak ellenére, hogy Halakként szinte percről percre változnak az érzéseid, magadhoz képest most kifejezetten nyugodt a lelkiállapotod, ráadásul szerencsére még veszekedésektől sem kell tartanod. A könnyed pillanatokat mindenképpen élvezd ki, akár bulizással, akár egy kiadós túrával.