2023.6.5 10:42
Olvasási idő 0:40
Szöllősi Anna

Matty Healy hatalmas bulit nyomott, majd szájon csókolta a biztonsági őrt a The 1975 koncertjén

ZENE MATTY HEALY THE 1975

Csak nehogy Taylor Swift féltékeny legyen Matty Healy performanszától!

Matty Healy Dániában koncertezett a The 1975-tel, a Robbers című száma alatt pedig egy üveg alkohollal a kezében letérdelt a színpad mellett álló biztonsági őrhöz, aki láthatóan nagyon élte a bulit. A rockzenekar frontembere megcsókolta a security guardot, és még egy baráti ölelést is adott neki, de csak miután a mosolygó férfi engedélyt adott neki a dologra. 

Taylor Swift féltékeny?

Healy színpadi performanszainál már csak a szerelmi élete tartja nagyobb lázban a világot: mint azt mi is megírtuk, bár Taylor Swift és Matty Healy évek óta barátok, a bulvármédia szerint szintet léphetett a kapcsolatuk. A The Sun címlapon hozta le, hogy a két zenész tíz évvel ezelőtt már megpróbáltak egymással randizni, és most adhatnak a dolognak még egy sanszot.

Kiemelt tartalom
Taylor Swift a The 1975 frontemberével jár? Matty Healy már hónapokkal ezelőtt bemutathatta az énekesnőt a családnak Taylor Swift a The 1975 frontemberével jár? Matty Healy már hónapokkal ezelőtt bemutathatta az énekesnőt a családnak 2023.5.5 11:15

Swift néhány hónapja felbukkant a The 1975 londoni koncertjén is, a zenekar At Their Very Best turnéjának első állomásán, ahol előadta a The City és az Anti-Hero című slágerek feldolgozását.