2023.5.5 11:15
Olvasási idő 0:48
Szöllősi Anna

Taylor Swift a The 1975 frontemberével jár? Matty Healy már hónapokkal ezelőtt bemutathatta az énekesnőt a családnak

ARCOK TAYLOR SWIFT THE 1975

Taylor Swift nemrég szakított Joe Alwynnal, de máris egy újabb ismert arccal boronálták össze.

Taylor Swift és Matty Healy évek óta barátok, de a bulvármédia szerint szintet léphetett a kapcsolatuk: a The Suncímlapon hozta le, hogy a két zenész tíz évvel ezelőtt már megpróbáltak egymással randizni, és most adnak a dolognak még egy sanszot.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

The1975 (@the1975) által megosztott bejegyzés

Swift valóban viselt egy The 1975-ös mörcspólót 2014-ben, de a románcot sosem erősítették meg. Az énekesnőt számos celebbel hozták hírbe, köztük Harry Stylesszal, Calvin Harrisszel és Tom Hiddlestonnal, mielőtt Joe Alwyn mellett kötött ki, egészen hat éven keresztül. 

És hogy mire alapozzák a pletykát? 

Swift néhány hónapja felbukkant a The 1975 londoni koncertjén, a zenekar At Their Very Best turnéjának első állomásán, és előadta a The City és az Anti-Hero című slágerek feldolgozását. 

A koncert után Swift találkozott Healy édesanyjával, a Loose Women műsorvezetőjével, Denise Welch-csel, aki ki is posztolt egy ölelkezős fotót Swifttel, így ha a pletykák igazak, Healy elég hamar kipipálhatta a „családegyesítés“ pontot is. (Bár itt jogosan merülhet fel, hogy miért ne ölelgethetnéd szimplán egy jóbarátod anyukáját?)

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Denise Welch (@denise_welch) által megosztott bejegyzés

A The Sunszerint az újdonsült szerelmesek jövő hétvégén a Tennessee állambeli Nashville-ben tervezik bejelenteni állítólagos kapcsolatukat, Swift Eras turnéjának egyik koncertjén.