2023.6.1 12:35
Olvasási idő 0:36
Szöllősi Anna

Női főszereplővel érkezik az Office adaptációja

FILMEK + SOROZATOK ADAPTÁCIÓ THE OFFICE

Úgy néz ki, az ausztrálok is beszállnak az Office vígjáték-franchise-ba, ahol először fog nő ülni a középvezetői székben.

A sorozat a tervek szerint az Amazon Prime Videóra érkezik, és Felicity Ward ausztrál komikus és színésznő lesz főszerepben, első nőként. Ward Hannah Howardot fogja alakítani, aki a Flinley Craddick csomagolási vállalat igazgatója lesz a The Office: Australia című sorozatban.

A történet szerint Howard azt a hírt kapja a központból, hogy be kell zárniuk a kirendeltségét, és a személyzet kénytelen lesz otthonról dolgozni. Ward karaktere túlélő üzemmódba kapcsol, és olyan ígéreteket tesz a „munkahelyi család“ egyben tartásáért,  amiket nehezen tud teljesíteni. 

Az ausztrál sorozat nyolcrészes lesz, és a tervek szerint júniusban kezdődnek a forgatási munkálatok Sydneyben. A produkcióban a tervek szerint Edith Poor, Steen Raskopoulos, Shari Sebbens, Josh Thomson, Jonny Brugh, Pallavi Sharda, Susan Ling Young, Raj Labade, Lucy Schmit és Firass Dirani is szerepel majd. Az ausztrál változat lesz a Ricky Gervais és Stephen Merchant nevéhez köthető, eredeti sorozat 13. adaptációja: az alapkoncepciót átvették már többek között Franciaországban, Kanadában, Chilében és Izraelben is.