2023.5.31 15:13
Olvasási idő 0:38
Masszi-Rigó Csilla

Új dalt droppolt Kendrick Lamar, ráadásul egy rokonával

ZENE KENDRICK LAMAR

A Hillbillies-ben még Tyler the Creator is feltűnik egy pillanatra!

Hasznos dolog, ha két zenész találkozik egy családban. Kendrick Lamar korábban már több szám erejéig is dolgozott együtt unokatesójával, a szintén rapper Baby Keemmel, közös dalaik, a Family ties és a Range brothers pedig a kisöcsi 2021-es debütáló LP-jén, a Melodic Blue-n volt hallható, de Keem is megjelent Lamar 2022-es lemezén, ahol együtt adták első a Savior című számot. 

Az unokatesók most egy új, The Hillbillies című számmal lepték meg a rajongókat, melynek producere Evilgiane, aki leginkább a Surf Gang fő producereként ismert. A kislemez a Neal Farmer és Lamar pgLang által rendezett, home video stílusú klippel együtt érkezett. A klipben Lamar és Keem a világ minden táján felbukkan egy bevásárlóközponttól kezdve egészen a London Eye egyik lebegő fülkéjéig.

A filmben még Tyler the Creator is feltűnik egy Camp Flog Gnaw kitűzőt viselve, ezzel is utalva a fesztivál visszatérésére, miután azt 2020 és 2022 között nem rendezték meg. Ki tudja, talán a Hilbillies az előfutára annak, kik lesznek a headlinerek...