2023.5.31 11:34
Olvasási idő 0:47

Szuper helyre került Beton.Hofi új Fonogram-díja – Ide érdemes elzarándokolnod a Kálvin téri Manna ABC után

ZENE BETON.HOFI

A címvédő Fonogram-díj a Nem Adom Fel kávézójában kapott helyet.

Idén áprilisban ismét Fonogram-díjat kapott Beton.Hofi. Az elismerést az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele kategóriában nyerte meg megosztva Majkával és Molnár Tomival. 

Ez a kép még a 2022-es Fonogram-díj átvétele kapcsán készült. Forrás Facebook/ Beton.Hofi

A tavaly elnyert díjat Schwarcz Ádám a Manna ABC-nek adta, melyhez rengeteg rajongó zarándokolt el az elmúlt egy évben. A zenész még egy hónapja jelentette be Twitteren, hogy amennyiben idén is nyer, úgy a névre szóló díjat a Nem adom fel kávézónak adja. 

„Viccnek már nem érdemes ellőni, komolyan venni nem lehet, valamire akkor mégiscsak kéne használni” – olvasható a Józsefváros magazin cikkében, mit is gondolt a rapper az idén elnyert elismerésről. A rajongókkal teli eseményre a díj stílusosan egy nejlonszatyorban érkezett. Ahogy Ádám elmondta, nem járt még a Nem Adom Fel kávézóban, de ismerte a történetüket és szimpatizált azzal, mennyi megváltozott munkaképességű embernek adnak munkalehetőséget, ezért is döntött úgy, hogy a kávézónak adja a nyertes emléktárgyat. Az eseményre egy közös merch is készült, az összesen 50 darabból álló Beton.Hofi-Nem Adom Fel pólóból folyó bevétel teljes összegét a Nem Adom Fel Alapítvány kapta.