2023.5.29 9:17
Olvasási idő 2:01
Kremmer Magdi

Ezek a divattrendek fogják meghatározni a 2023-as fesztiválszezont

DIVAT DIVAT FESZTIVÁL

Mindjárt itt vannak az első fesztiválok, de te még nem tudod, hogy mit viselj majd a napokig tartó bulizás alatt? Mutatjuk a trendeket, amik megfogják határozni a 2023-as fesztiválszezont.

Egy fesztiválra nem egyszerű felöltözni. Szeretnél jól kinézni, de olyan szettet akarsz, amiben kényelmesen tudod végig nyomni a napot, amiben napközben nem sülsz meg, de éjszaka nem fagysz szét és jó lenne, ha azért ki is tűnnél a tömegből. A sztárok magas szintre viszik a fesztiválos “divatbemutatókat”, minden évben hatalmasat mennek a Coachellán lőtt OOTD képek és a divat márkák és üzletek nagy része is készül a nyári bulikra. A legfontosabb, hogy jól érezd magadat a bőrődben (és a ruháidban!) és nem kell minden éppen divatos darabot megvenned, ahhoz, hogy ütős legyen a szetted. De ha szeretnéd, hogy felfigyeljenek az outfitedre, a következő trendekből inspirálódva biztos nem lőhetsz mellé!

Minden ami kötött és horgolt

 Pár éve már kezdenek visszajönni a kötött pulcsik és a horgolt kiegészítők, de idén nyáron tetőtől talpig fonalba bújhatsz. Persze csak ésszel, mert egy vastag gyapjúnaci baromi meleg tud lenni, de ha egy lazán horgolt szettet választasz, a nyári melegben is jól fogod érezni magadat és mindenki meg fogja dicsérni a fitet.

A Zara gyönyörű horgolt ruhákat dobott ki idén nyárra.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

ZARA Official (@zara) által megosztott bejegyzés

Fűzős felsők

Egy különleges fűző bármilyen szettet feldob, ha nem akarod az egész ruhatáradat kicserélni, csak szerezz be egy ilyen felsőt.

Végtelenféle corset, végtelen lehetőség. Forrás Jeremy Moeller/Getty Images

Cowboy csizma

 A cowboy csizmák mindenhez mennek. Ha a hétköznapokban úgy érezted, nem vagy elég bevállalós hozzá, a fesztivál szettedet dobd fel egy izgi darabbal.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Dicapria (@dicapriaart) által megosztott bejegyzés

Egy klasszikus barna csizma is megteszi, de azért egy ilyen pasztell-gyönyörűség sem lenne rossz.

Farmer farmerral

Idén bármi menő, ami Y2K, de fesztiválszezonban a farmer lesz megint különösen ott. Pár éve még megbotránkoztunk Britney és Justin ikonikus, tetőtől-talpig farmer szettjén, most viszont megint visszajött a divatba a “denim”.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

y.a. (@ya_______i) által megosztott bejegyzés

Farmer farmerral és földig érő ceruzaszoknya - tényleg visszamentünk a 2000-es évekbe.

Mesh ruhák

A tüll második életét jelentik a nyomtatott mintás mesh ruhák. Kevés dolog megy jobban egy fesztiválhoz, mint ezek a színes darabok, és ami a legjobb, egy ilyen ruhában garantáltan nem lesz meleged!

Skorpió híresség: Kendall Jenner Forrás Gotham/GC Images

Fényes fémek

Igazából bármi, ami fényes vagy épp fémes, segít abban, hogy kitűnj a tömegből. Mindegy, hogy egy ezüst felsőt vagy strasszos ruhát választasz, a fémes darabokkal nem fogsz mellényúlni.

Fényvisszaverős szett az idei Coachelláról. Forrás Emma McIntyre/Getty Images for Coachella

Cargo és ejtőernyős nadrág

Még jó, hogy a skinny jeans a múlté, 40 fokban senki nem érezné jól magát testhezálló farmerban. Idén a cargo és ejtőernyős nadrágok mennek nagyot, egy egyszerű felsővel tökéletes fesztiválszett.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

BERSHKA (@bershka) által megosztott bejegyzés

A Bershka is felült a trendre, rengeteg ejtőernyős nacit kapsz most náluk.

Rojtok

A rojtokkal furcsa viszonya van a divatvilágnak – néha imádja, máskor messziről elkerülné. Idén nyáron menő, ami rojtos, de azért ne vidd túlzásba. Egy rojtos bőrdzseki vagy szoknya épp elég ahhoz, hogy emlékezetessé tegye a szettedet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

HottMamba Vintage (@hottmambavintage) által megosztott bejegyzés

Ez és egy cowboy csizma?

70-es évek glam

Ha a Y2K nem a te stílusod, utazz még jobban vissza a múltba. A 70-es éveket idéző szettek idén is nagyot fognak menni.

Alessandra Ambrosio is ezt a trendet követte az idei Coachellán. Forrás Vivien Killilea/Getty Images for CELSIUS