2023.5.25 11:21
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Lehet 3 diplomád és két munkád, ehhez a kutyához képest örökre csóró maradsz – Íme Tucker, aki 345 milliót keresett tavaly

ÉLETMÓD KUTYÁK

Tucker 2018-ban született, alig öt éves korára pedig ő lett a világ legtöbb pénzt kereső kutyája.

Úgy tűnik, kutyázásból is jól meg lehet élni, erre ékes példa Tucker története, aki a Printed Pet Memories kutatása szerint a világ legtöbbet kereső négylábú házikedvence, éves bevétele ugyanis eléri az egymillió dollárt.

A csillogó, sötétarany bundás Golden Retriever 8 hetes korában ízlelhette meg a hírnév napos oldalát, gazdái ugyanis ekkor töltöttek fel róla egy videót az internetre, amiben az akkor még kölyök Tucker egy jégkockával játszadozott. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

TUCKER | The Golden Retriever (@tuckerbudzyn) által megosztott bejegyzés

A kutya gazdája, Courtney Budzyn állítása szerint a kutya kétéves kora óta évi egymillió dollárt hoz a házhoz, így a nőnek és férjének lehetősége volt eldobni régi állásukat és minden figyelmüket a kutya karrerjére koncentrálni. 

„Egy harmincperces szponzorált videó 40-60 ezer dollárt hoz a házhoz, az Instagramon pedig nagyjából 20 ezer dollár jön be 3-8 Instastory-ért cserébe.”

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

TUCKER | The Golden Retriever (@tuckerbudzyn) által megosztott bejegyzés

Tuckernek népes követőtábora van az ismert social-felületeken: 11,1 millióan követik a TikTokon, 5,1 millióan a YouTube-on, 4,3 millióan a Facebookon, 3,4 millióan az Instagramon és több mint 62 ezren a Twitteren. Az ötéves Goldennek van egy kistestvére is, Todd, aki szintén rengeteg követőt tudhat magáénak. Bár kételkedünk benne, hogy bármelyik kutyát is érdekelné a hírnév.