2023.5.22 12:22
Olvasási idő 1:23

„Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez egy nyugis évad lesz” – Kardashianék balhésan térnek vissza

FILMEK + SOROZATOK DISNEY KIM KARDASHIAN

A sorozat kizárólag a Disney+ kínálatában lesz elérhető május 25-től, és minden csütörtökön érkezik új epizód a streaming platformra.

Dráma, intrika, siker, pénz, de a legnagyobb káosz közepén is összetartás. Mindezekben nincs hiány a Kardashian családnál. Korántsem szürke hétköznapjaikba pedig egy új szezon keretében ismét betekinthetünk: a „The Kardashians” sorozat harmadik évada május 25-től érhető el a Disney+-on, az egyes epizódok pedig csütörtökönként érkeznek a streaming platformra.

„Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez egy nyugis évad lesz. Nos, nem lesz az”

– fogalmazott az előzetesben Khloé Kardashian, és minden bizonnyal hihetünk neki. Már csak pár napot kell aludni, hogy újra részesei lehessünk Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie mindennapjainak. A kapcsolatukat számos megpróbáltatás éri, ahogy az anyaság, a válás utáni közös gyereknevelés és a saját cégbirodalmuk felépítése között lavíroznak. Mindez rengeteg feszültséget szül, de családként együtt próbálják átvészelni a viharos időket.

Mi történt eddig?

2007-ben indult el a családról szóló első reality sorozat, a „A Kardashian sztori” (Keeping Up with the Kardashians), ami a vártnál jóval nagyobb nézettséget hozott és a tervezett egy évad után még tizenkilencet élt meg. Csupán tizenkét hónap kihagyással érkezett a folytatás a Hulura, majd itthon a Disney+-ra. A „The Kardashians” dokumentum-realityben az előző sorozattól eltérően, igazán bizalmas és bensőséges módon tekinthetünk be a család mindennapjaiba.

Forrás Disney+

Az első évadban a család legfontosabb pillanatait követhettük nyomon, mint Kim ikonikus Saturday Night Live hostolása, a jogi vizsgájának letétele, illetve Kourtney és Travis eljegyzése Santa Barbarán. Kylie és Kendall azonban kevesebbet szerepelt az „újrakezdő” évadban, hiszen Kylie ekkor várta második gyermekét, Kendall pedig a szokásához híven, külön utakon járt. Az első évad zárása, majd a következő nyitánya az a pillanat, amikor Khloé a nagy nyilvánossággal egy időben megtudja, hogy párja Tristan teherbe ejtett egy nőt, miközben ők a második gyermeküket tervezték.

Kiemelt tartalom
A könyvsorozat, amit lenyomott Rowling, pedig talán még jobb is, mint a Harry Potter – Ismerjétek meg Percy Jacksont A könyvsorozat, amit lenyomott Rowling, pedig talán még jobb is, mint a Harry Potter – Ismerjétek meg Percy Jacksont 2024.3.17 10:29

A következő évadban bemutatkozott Kim akkori párja, Pete Davidson, és azt is nyomon követhettük, hogyan vette fel Kim a Met-gálára Marilyn Monroe legendás ruháját. Az évad során számos mélyebb témát is érintett a sorozat, mint Kylie második szülése utáni nehezebb időszak, Khloé második babájának érkezése a párjával való viharos időkben, Kris fájdalmas csípőműtéte, illetve Kourtney és Travis mesterséges megtermékenyítés kezeléseibe is betekinthettünk. A boldog pillanatokból sem volt azonban hiány, hiszen az évadot Kourtney és Travis olasz esküvője zárta.