2023.5.17 8:45
Olvasási idő 0:39
Szécsi Krisztián

Előkerült a Netflix sorozatának eltűnt kislánya – Elrabolták és tényleg az első számú gyanúsított volt a tettes

TÁRSADALOM ELTŰNÉSEK NETFLIX

Kayla hat év után került elő.

Hat éve után, de mégiscsak épségben megtalálták Kayla Unbehaunt Észak-Karolinában, akinek történetét három éve a Netflix is feldolgozta Unsolved Mysteries (Megoldatlan rejtélyek) című sorozatában, olvashatjuk a Sky News tudósításában.

A 2017-ben eltűnt kislányról szóló rémhír futótűzként terjedt szét a nemzetközi sajtóban. Az anyát gyanúsították elsődlegesen – a feltételezések valósnak bizonyultak.

Balról jobbra: Heather Unbehaun, Kayla Unbehaun. Forrás nypost.com

2017 nyarán, egy Illinois állambeli ünnepség után Kaylának apjával kellett volna találkoznia, ám a kislányt, mint most kiderült, az édesanyja rabolta el. A nő telefonját letiltatta és törölte magát a közösségi média minden felületéről. Sokan balesetre gyanakodtak az eset kapcsán. Most egy ruhabolti eladó buktatta le Heather Unbehaunt, aki egy újságcikk alapján ismerte fel a nőt s azonnal értesítette is a hatóságokat. A kislány apja, aki hat éve után most először ölelhette át saját lányát, így nyilatkozott a fejleményekről:

„Szeretnék köszönetet mondani a South Elgin-i Rendőrkapitányságnak és az összes bűnüldöző szervnek, akik segítettek az ügyben. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben, hogy most egy kis időre van szükségünk, hiszen újra meg kell ismernünk egymást Kaylával. Ez egy új kezdet lesz“