2023.5.17 8:18
Olvasási idő 0:49
Szécsi Krisztián

Timothée Chalamet egyik gyerekkori kedvencünkként tér vissza a mozivásznakra – Hugh Grant egy törpe lesz

FILMEK + SOROZATOK FILMEK TIMOTHÉE CHALAMET

Idén decemberben elméletben már láthatjuk is a filmet.

Ha nem lett volna számunka már így is elég lenyűgöző (vagy inkább meghökkentő), hogy a pofátlanul sármos Timothée Chalamet Kylie Jenner ölelő karjaiban találta meg a szerelmet, a Vogue-nak adott interjújában a színész most arról beszélt, hogy végre nagyott dobbanthat, hiszen képes lesz megmutatni, milyen „sokoldalú tehetség“ Roal Dahl Charlie és a csokigyár című történetének előzményfilmjében, a Wonka című alkotásban.

Forrás Neil Mockford / Contributor

A dobbantás alatt nem tudjuk, hogy pontosan mit ért, ám mivel zenés adaptációról van szó, elég sanszos, hogy Chalamet dalolni, táncolni és dalolva táncolni is fog. A sztori lényegében a csokigyár alapkőletételére épül, amikor is Wonka egy csokibolttal próbálná megindítani karrierjét, ám nem számított arra, hogy egy édességkartellel kell szembenéznie.

A Paul King által rendezett zenés film várhatóan idén decemberben kerül a mozikba. A King és Simon Farnaby forgatókönyve alapján készült produkció olyan sztárokat vonultat majd fel, mint Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins és Olivia Colman. Sőt, azt is lehet már tudni, hogy Hugh Grant egy umpla-lumpát fog alakítani.

Forrás Finnbarr Webster / Contributor

Egyébként nem ez lesz az egyedüli Wonka-adaptáció, amit az elkövetkező években láthatunk. Például a Netflix is felszállt a Roal Dahl-féle vonatra s rögtön gyárt is két animációs filmet, mely Charlie univerzumában játszódik. Mindkettőt Rita Ora férje, Taika Waititi írta, na meg rendezi, na meg producereli is.