2023.5.15 18:01
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Negyed évszázada imádjuk az osztrák-magyar határ legnépszerűbb bevásárlóhelyét

UTAZÁS DIVAT

Fennállásának 25. évét ünnepli a Designer Outlet Parndorf, ami Budapestről is alig két óra alatt megközelíthető.

Negyed évszázad, rengeteg tapasztalat és még több elégedett vásárló. 25. születésnapját ünnepli a Designer Outlet Parndorf, a hely, ami megannyi ismert és luxus márkát hozott testközelbe és adta át a nekünk a tervezett és élményszerű vásárlás élményét.

Forrás Designer Outlet Parndorf

Összesen 8 országban, 25 designer outletet üzemeltet a McArthurGlen, mely név egész Európában egyet jelent a válogatott prémium kategóriás márkák kényelmes és elérhető áron kínált válogatásával. Kíváncsi és nyitott trendszetterektől egészen az egy-egy brandhez hűségesen ragaszkodó vásárlókig választják biztonsággal és örömmel évről évre a McArthurGlen Designer Outleteket. Parndorf például 2021-ben és a 2022-ben is kiemelkedő értékeléseket, csupa örömteli visszajelzést kapott a TripAdvisor felületén, ezzel pedig megkapta a Travellers’ Choice Awards elismerést is. Pedig rengeteg embernek kell megfelelni: volt olyan kereskedelmi év, amikor 6,1 millió ember vásárolt és töltötte szabadidejét a Designer Outlet Parndorfban.

Forrás Designer Outlet Parndorf

Minden kívánalmaknak eleget tevő kávézókban, friss finomságokat kínáló éttermekben és streetfood placcon pihenhetünk meg nézelődés és próbálgatás közben, valamint  külön a gyermekeknek is sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel is készülnek.

Kiemelt tartalom
A kétdimenziós divatdiktátorok nyomában: ezek a legstílusosabb animék A kétdimenziós divatdiktátorok nyomában: ezek a legstílusosabb animék tegnap 19:07 -kor

Szeretjük, ismerősként köszöntjük a Designer Outlet Parndorf-ot. Budapestről autóval már 120 perc alatt megérkezünk, hogy felkészítsük gardróbunkat a következő szezonra, megtaláljuk az igazi darabokat egy közelgő fontos eseményre. Célzottan ide járni életérzés, és szinte minden bécsi hétvége előtt/után célba vesszük az elérhető divat Mekkát.