2023.5.11 16:04
Olvasási idő 0:42

Mi történik, ha a robotok elveszik a munkánkat? A Republic Group buliján kiderül

TECH-TUDOMÁNY AI MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

Vajon mi lesz a művészekkel és a reklámszakmával a mesterséges intelligencia egyre fel-feltörő népszerűsége miatt? A Republic buliján minden kiderül!

Vajon tényleg a Mindjourney fogja tervezni a pápa következő ruháját? A Levi's modellek mostantól hanyagul fiatalos nullákból és egyesekből állnak majd? Meg kell dicsérni a ChatGPT-t az évvégi vállalati értékelésen, mint legproduktívabb munkatársat?

Forrás Republic Group

Megannyi kínzó kérdés... Egy dolog azonban még biztos(nak látszik), ránk, emberekre ehhez szükség van. Sőt. Az emberi képzelőerő az AI-jal karöltve olyan produktumokat hozhat létre, ami új szintet jelent majd a kreatív iparágakban, az animációs filmtől egészen a reklám világáig.

Vajon átveheti-e az AI a kreatív szakemberek helyét? Kiválthatók-e a tervezési folyamatok botok segítségével? Lesz-e még szükség kreatív szakemberekre? És művészekre? 


A Republic Group május 18-án ezekre a kérdésekre keresi majd a választ az Edith-ben, a cél pedig, hogy a Mesterséges Intelligencia tudása valamint titkai mellett a neves reklámügynökség szakmabeliekkel, művészekkel, filmesekkel és újságírókkal együtt hozzon létre egy kötetlen, jó hangulatú estét. 

Kiemelt tartalom
Magyarországon startol el az első nemzetközi AI Filmfesztivál Magyarországon startol el az első nemzetközi AI Filmfesztivál 2024.2.29 17:36

Az I'm Not A Robot névre keresztelt esemény olyan DJ-kkel teszi felejthetetlenné a bulit, mint Dj Fabricius, Davos, Dj Palotai, Dj Infragandhi valamint az Anyák, az estét pedig egy izgalmas meetup és kerekasztal-beszélgetés előzi meg. Kattints ide a részletekért és regisztrálj az eseményre!