2023.5.11 16:04
Olvasási idő 0:42

Mi történik, ha a robotok elveszik a munkánkat? A Republic Group buliján kiderül

TECH-TUDOMÁNY AI MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

Vajon mi lesz a művészekkel és a reklámszakmával a mesterséges intelligencia egyre fel-feltörő népszerűsége miatt? A Republic buliján minden kiderül!

Vajon tényleg a Mindjourney fogja tervezni a pápa következő ruháját? A Levi's modellek mostantól hanyagul fiatalos nullákból és egyesekből állnak majd? Meg kell dicsérni a ChatGPT-t az évvégi vállalati értékelésen, mint legproduktívabb munkatársat?

Forrás Republic Group

Megannyi kínzó kérdés... Egy dolog azonban még biztos(nak látszik), ránk, emberekre ehhez szükség van. Sőt. Az emberi képzelőerő az AI-jal karöltve olyan produktumokat hozhat létre, ami új szintet jelent majd a kreatív iparágakban, az animációs filmtől egészen a reklám világáig.

Vajon átveheti-e az AI a kreatív szakemberek helyét? Kiválthatók-e a tervezési folyamatok botok segítségével? Lesz-e még szükség kreatív szakemberekre? És művészekre? 


A Republic Group május 18-án ezekre a kérdésekre keresi majd a választ az Edith-ben, a cél pedig, hogy a Mesterséges Intelligencia tudása valamint titkai mellett a neves reklámügynökség szakmabeliekkel, művészekkel, filmesekkel és újságírókkal együtt hozzon létre egy kötetlen, jó hangulatú estét. 

Kiemelt tartalom
Ártatlan trend vagy rémisztően okos AI? – Biztonságos lehet az eddigi legparább TikTok-őrület? Ártatlan trend vagy rémisztően okos AI? – Biztonságos lehet az eddigi legparább TikTok-őrület? 2024.2.16 17:06

Az I'm Not A Robot névre keresztelt esemény olyan DJ-kkel teszi felejthetetlenné a bulit, mint Dj Fabricius, Davos, Dj Palotai, Dj Infragandhi valamint az Anyák, az estét pedig egy izgalmas meetup és kerekasztal-beszélgetés előzi meg. Kattints ide a részletekért és regisztrálj az eseményre!