2024.7.30 11:04
Olvasási idő 0:45
Maier Péter

24 éves korában meghalt Lakatos Tícián, a Love Island korábbi győztese

ARCOK ÖKÖLVÍVÁS RTL VALÓSÁGSHOW

A szívproblémákkal küzdő Lakatos Ticián az otthonában lett rosszul, ahol a barátnője talált rá. Korábban arról álmodott, hogy olimpiai bajnok bokszoló lesz, az utóbbi időben edzőként dolgozott.

24 évesen elhunyt Lakatos Ticián ökölvívóedző, akit a magyar nyilvánosság elsősorban a Love Island társkereső valóságshow-ból ismert.

Halálát a küzdősportedzéseknek otthont adó A R ZS Dojo-Fight Club terem jelentette be kedden a Facebook-oldalán. Bejegyzésük szerint Lakatos halálát szívroham okozta, további részleteket nem közöltek.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Lakatos Tícíán Uj (@lakatosticiano) által megosztott bejegyzés

A Blikk információi szerint Lakatos Ticián koraszülöttsége miatt egész életében szívbetegséggel küzdött, korábban is kapott már szívrohamot, az utóbbi időben azonban semmi nem utalt arra, hogy baj lenne az egészségével.

A lap úgy tudja: a fiatal férfi az otthonában esett össze, ahol hétfő éjjel a barátnője talált rá, a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét.

Lakatos 2019-ben szerepelt az RTL Love Island című műsorában, amiben Németh Zsófi nevű játékostársával meg is nyerte a játékot – nem sokkal később ugyan szakítottak, barátként azonban tartották a kapcsolatot.

Az RTL által forgatott portréban arról beszélt, hogy már akkor is 12 éve bokszolt, és olimpiai bajnoki címről álmodott. „Fiatalkora ellenére már családra vágyik. Volt hosszú kapcsolata is, amiből rengeteget tanult, többek között azt, hogy jól gondolja meg, kinek adja oda a szívét“ – írták róla az RTL oldalán.