2023.5.10 14:30
Olvasási idő 3:14
Kremmer Magdi

Ezeket a divattrendeket kéne kipróbálnod a horoszkópod alapján 2023-ban

Ezeket a divattrendeket kéne kipróbálnod a horoszkópod alapján 2023-ban
Forrás getty Images / Instagram
DIVAT DIVAT

Ha unod már a ruhatáradat, vagy csak feldobnád egy kicsit a megszokott szettjeidet, esetleg teljes stílusváltásra vágysz, jól figyelj! Mutatjuk, hogy melyik idei trend illik hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint.

A divat folyton változik, ahogy az is, hogy mi számít éppen trendinek. Megtalálni a saját stílusunkat nem egyszerű feladat, de segíthet benne, ha lecsekkoljuk a horoszkópunkat. Persze a csillagjegyekhez tartozó személyiségjegyek nincsenek kőbe vésve, de az asztrológia szerelmesei szerint igenis hatással vannak ránk az égitestek, így arra is, hogy mi áll jól és mi nem. Ha kísérletező kedvedben vagy, dobd fel a gardróbodat és próbáld ki a csillagjegyedhez illő legújabb trendet!

Kos – weird aesthetic

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

The White Lotus (@thewhitelotus) által megosztott bejegyzés


A Kost a Mars bolygó vezérli, épp ezért harcias, talpraesett, egy született vezető. Ami a szívén az a száján, nem fél kockázatot vállalni és kipróbálni új dolgokat. A Kos a divatban is bevállalós, nem szereti az unalmas, hétköznapi dolgokat. Kövesd a tüzes személyiségedet és bátran párosíts őrült darabokat, össze nem illő mintákat és vegyél fel mások szemében furcsának tűnő kiegészítőket. A White Lotus Portia-ja jó inspiráció lehet.

Bika – plazacore

Gigi Hadid is plaza core-ban tolja! Forrás Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images


A segítőkész, empatikus és érzékeny Bika számára fontos a kényelem és az, hogy testileg és lelkileg is jól érezze magát. A Bika szereti a jó minőségű, különleges ruhadarabokat, ha tehetné designer szettekben töltené a napot. Ne ijedj meg, a plazacore alatt nem Westendes szettekre gondoltunk, hanem az elegáns New York-i Plaza Hotel vendégeinek időtálló stílusára. Blair Waldorf egy modern csavarral. Ki ne imádná?

 
Ikrek – dark academia

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Wednesday Netflix (@wednesdaynetflix) által megosztott bejegyzés

Az okos és nyitott Ikrek bárkivel szót ért, kíváncsi típus, aki szereti az ismeretlent és a rejtélyeket. Szívesen ismerkedik és próbál ki új dolgokat, ez a divatban sincs másképp. Ha Ikrek vagy, a dark academia neked való. A több történeti korszakból és fantasy világokból is merítő stílus nélkülözhetetlen darabjai az iskolai egyenruhát utánzó szoknya-blézer kombó, a fehér ing és a Doc Martens Mary Jane szandálja.

Rák – athleisure

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

lululemon (@lululemon) által megosztott bejegyzés

A rák szereti a kényelmet, odafigyel a környezetére és fontos számára, hogy mindig komfortosan érezze magát. Az athleisure jól ötvözi a sportos ruhákat az egyszerű, mindennapi darabokkal, ami kényelmes és divatos szettekhez vezet. Nyugodtan bújj bele a kapucnis pulcsidba vagy húzd fel a biker shortot, nem fogsz mellényúlni a sportos outfitekkel.

Oroszlán – Barbiecore

Alig várjuk a Barbie-filmet! Forrás Gabe Ginsberg/Getty Images


Az oroszlán karizmatikus, erős kisugárzása van és szeretne jó benyomást tenni másokra. Mindig odafigyel a megjelenésére és arra, hogy hogyan viselkedik másokkal. A figyelemfelkeltő barbiecore a legjobb választás idén az Oroszlán számára. Nem kell rögtön rózsaszín kisestélyibe bújnod, de egy pink kabát vagy táska csodásan fel fogja dobni a mindennapi szettjeidet.

Szűz – clean girl aesthetic

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés


A precíz és rendezett Szűz számára fontos, hogy mindig rendben legyenek körülötte a dolgok. Épp ezért a clean girl aesthetic hozzá illik a legjobban. Eljött a tökéletes kontyok, letisztult sminkek és monokróm szettek ideje!

Mérleg – indie stílus

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Victoria De Angelis/ Måneskin (@vicdeangelis) által megosztott bejegyzés


A Mérleg igazi művészlélek, van érzéke a széphez és a divathoz. Attól még, hogy szereti a békét és a nyugit, a divatban fontos neki, hogy kifejezze művészi oldalát is. Az indie stílus tökéletes választás a Mérleg számára, aki képes zenekaros pólókból és kockás szoknyákból is valami sikkeset létrehozni.

Skorpió – gót

Nyáron kicsit melegebb, de még így is vadít a gót stílus. Forrás Rosdiana Ciaravolo/Wireimage


A skorpió nem szeret semmit, ami átlagos. Gyakran gondolkodik szélsőségekben és baromi szenvedélyes. A gót idén visszajött a divatba és a Skorpiónak érdemes lenne kipróbálnia ezt a stílust. Ha valamivel, ezzel tényleg ki fogsz emelkedni a tömegből!

Nyilas – cabincore

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Jessie Bush (@jessie_bush) által megosztott bejegyzés


A nyilas kalandvágyó, vonzza az ismeretlen és pozitívan tekint a jövőbe. Szereti kihozni magából a maximumot és szívesen próbál ki új dolgokat. Sokat álmodozik és néha legszívesebben világgá menne. A Skorpióhoz jól illik a cabincore, ami visszaadja a természet iránti szeretetét és a kalandok iránti vágyat.

Bak – bloomcore

Virágok mindenütt! Forrás Jeremy Moeller/Getty Images


A Bak elszánt és kitartó, előre megtervez mindent és tartja magát a szabályokhoz. Föld jegyként a természetben talál megnyugvást és ott is tud kikapcsolódni. Tavaszra tökéletes választás számára a bloomcore, ami virágos mintákkal és a természet színeivel dobja fel a Bak gardróbját.

Vízöntő – cybercore

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Bella Poarch (@bellapoarch) által megosztott bejegyzés


A Vízöntő igazi különc, aki az élet minden területén keresi a szabadságot. Nem szereti, hogyha bármiben is korlátozzák és ez a divatban sincs másképp. A ruhák is az önkifejezésének eszközei, ezért mindig keresi a legújabb és legextrább trendeket. Az egyeseknek talán túlságosan is őrült cybercore pont neki való. A futurisztikus elemek vegyítve a berlini underground egyedi stílusával és Y2K kiegészítőkkel valami egészen next level dolgot hoznak létre.

Halak – balletcore

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Chazlyn🎀| College Blogger (@chazlyn.yvonne) által megosztott bejegyzés


A Halak nyugodt, tele van szeretettel és legnagyobb álma a világbéke. Ehhez a nyugis személyiséghez nagyon jól illik a pasztell színekkel teli balletcore. Nem kell tütübe bújnod, hogy kövesd ezt a trendet, de a világos garbók és szoknyák, a harisnyák és a lábmelegítők kötelező darabjai a balettecore ruhatárnak.

Kiemelt tartalom
Újra a kanyarban a vékonyságfétis? Riadót fújunk a „drogos csaj esztétika” miatt, avagy vigyázz, mert újratöltik a heroinsikket Újra a kanyarban a vékonyságfétis? Riadót fújunk a „drogos csaj esztétika” miatt, avagy vigyázz, mert újratöltik a heroinsikket 2023.5.4 15:38