2023.5.5 14:16
Olvasási idő 0:43
Szöllősi Anna

Budapestre jött fürdőzni egyet a brit TikTok-sztár, de még aznap haza is repült

UTAZÁS BUDAPEST FÜRDŐ TIKTOK

A 22 éves Callum Ryan kimatekozta, hogy még mindig jobban megéri elrepülni Budapestre, kifizetni a repjegyet, majd elmenni egyet fürdőzni a Széchenyibe, mintha Londonban tenné meg ugyanezt.

Ryan a TikTokon elmondta mind az 1,1 millió követőjének: Nagy-Britanniában 40 font (kb 17 300 forint) alatt nem hozta volna ki a dolgot, viszont a 17 fontos (kb. 7300 forint) repülőjegy és a 22 fontos (kb. 9600 forint) budapesti fürdőbelépő még összeadva sem haladja meg ezt az összeget.

Az influenszer remek élményként írta le a budapesti fürdőzést, azt bánja csak, hogy néhány óra elteltével vissza kellett repülnie Angliába. Ryan egyébként imád olcsó repjegyeket vadászni, és nagy szakértője a low budget utazásoknak, legutóbb például 15 fontért Ibizára repült el, hogy igyon egy korsó sört: a jegy 10 fontba, a sör pedig kevesebb, mint 4 fontba került neki.

@thatonecal Do you think the spa was worth the jouney!? 🇧🇷… I can’t believe how close it was 😳 #Thatonecal#cheaptravel#budapest#thermalbaths♬ Maria Maria (feat. The Product G&B) (sped up) - Santana & sped up + slowed

A budapesti sör- és fürdőturizmus persze nem újdonság, a magyar főváros relatíve olcsósága miatt az egyik favorit lokáció, a brit legénybúcsúsok körében legalábbis biztosan: nekik bőven megéri vedelni a töredékébe kerülő sört, aztán kiizzadni a másnapot egy - számukra - filléres jegyárért valamelyik termálfürdőben. 

Kiemelt tartalom
A legjobb budapesti fürdők, ahol a diákjegyek is megfizethetőek A legjobb budapesti fürdők, ahol a diákjegyek is megfizethetőek 2023.3.21 17:57