2023.5.4 16:02
Olvasási idő 0:47
Masszi-Rigó Csilla

Ez a fejhallgató 300K-ért még a tüdődet is védi – A hanyatló Nyugaton már árulják a futurisztikus fülest

TECH-TUDOMÁNY FÜLHALLGATÓ

Szép, jól szól és még az egészségedet is védi!

Kellemest a hasznossal? Bármikor, ha jó áron van. Nos, az amerikai piacon hosszas várakozás után most jelent meg a Dyson legújabb fejhallgatója, a Dyson Zone™, amely egy minden eddiginél különlegesebb extrákkal felszerelt kütyü, hiszen a kivételesen erősen és tisztán szóló zenei élmény mellett még a levegőt is tisztítja a fejed körül. 

Forrás Dyson

A nagyvárosi zajok, szagok és a szennyező levegő megszűrésére egyaránt alkalmas eszköz az amerikai piacon jelenleg 949 dollárért, azaz nagyjából 320 ezer forintért kapható, a futurisztikus eszköz pedig további meglepetéseket rejt még: 

A kétféle színváltozatban kínált készülék olyan elektrosztatikus szűrőkkel felszerelt vizorral rendelkezik, amelyek akár 12 hónapos használatot biztosít, mielőtt cserére szorulna. A szűrők képesek a savas gázokat, például a nitrogén-dioxidot, a kén-dioxidot, valamint az ózont is felfogni, a leírás szerint a szűrők a részecskék 99 százalékát képesek blokkolni, akár 0,1 mikronos méretig.

Vinnéd? Forrás Dyson

Eközben a Dyson Zone™ fejhallgató képessége akár 38 decibel zajszűrésre is képes, és 40 milliméteres neodímium meghajtókkal rendelkezik a prémium hangminőség érdekében. A MyDyson alkalmazáson keresztül a felhasználók három hangkiegyenlítési mód – Dyson EQ, Bass Boost és Semleges – között válthatnak a tökéletes zenei élmény elérése érdekében. Egyetlen töltéssel 50 óra hallgatási időt biztosít a füles, melyhez tartozik egy második elektrosztatikus szénszűrő, hordtáska, tisztítókefe és fedélzeti adapterkészlet is.