2023.4.28 16:54
Olvasási idő 0:34
Kovács M. Dávid

Rihanna kapta Törpilla szerepét az új Hupikék törpikék-filmben

FILMEK + SOROZATOK ANIMÁCIÓS FILM RIHANNA

Eredetileg Törpapa szerepére pályázott, de azt nem neki szánták – viccelődött az énekesnő a CinemaConon.

Rihanna adja majd Aprajafalva első – és sokáig egyetlen – női lakójának, azaz Törpillának a hangját a Paramount új, félig animációs, félig élőszereplős, és nagyon sokat éneklős Hupikék törpikék-filmjében.

A hírt ráadásul maga az énekesnő jelentette be csütörtökön a CinemaConon, a mozitulajdonosok éves Las Vegas-i találkozóján, ahol egészen váratlanul, lényegében meglepetésszerűen állították színpadra.

Rihanna a 2023-as CinemaCon színpadán Las Vegasban. Forrás Ethan Miller / Getty Images

Rihanna nem először adja a hangját animációs filmhez, a DreamWorks 2015-ös, Végre otthon! című mozijában is hallhattuk, illetve teljes valójában láthattuk a Csatahajó, a Valerian és az ezer bolygó városa, az Itt a vége, az Ocean's 8 és a Guava Island című filmekben.

Törpillát eredetileg egyébként Hókuszpók teremtette (fogalmazzunk úgy, hogy tervei voltak vele), Törpapa azonban legyőzte a ruppótlan varázsló hatalmát, így Törpilla jóvá változott, eredeti fekete hajszíne pedig szőkére.

Kiemelt tartalom
A festékanyag, ami egy generációnyi fiatalnak hozta el az utazás szabadságát – Megnéztük a Kék Pelikant A festékanyag, ami egy generációnyi fiatalnak hozta el az utazás szabadságát – Megnéztük a Kék Pelikant tegnap 19:32 -kor

A legújabb Hupikék törpikék-filmet 2025. február 14-én mutatják majd be az amerikai mozik, a rendezője Chris Miller, a forgatókönyvet pedig Pam Brady írja.