2023.4.13 14:42
Olvasási idő 0:45
Maier Péter

"Pharrellizmusok" – könyv készült a rapper-producer-divatdiktátor bölcsességeiből

KULTÚRA LOUIS VUITTON PHARRELL WILLIAMS

168 oldalnyi Pharrell Williams, benne a modern polihisztor legfontosabb állításaival.

Pharrell-ismsazaz Pharrellizmusok címmel érkezik Pharrell Williams könyve. A mű 168 oldalban tartalmazza a zenész, divatdiktátor, illetve a Louis Vuitton friss kreatív igazgatójának bölcsességeit, amelyeket Larry Warsh szerkesztő dolgozott egybe.

A könyvben olvashatunk arról, hogy Pharrell „bátorítja és megtestesíti a hagyományos férfiasság újragondolását“, illetve gondolatokat tartalmaz az emberi test „vászonként“ való észleléséről. Bepillantást enged abba, hogy korunk egyik legnagyobb zenei- és divatikonja milyen elvek mentén éli az életét, listázza a legemlékezetesebb mondásait, amelyeket az elmúlt évtized interjúiban és beszédeiben hallottunk tőle.

A Pharrell-isms című könyv borítója Forrás Princeton University Press

A könyv egy egész fejezetet szentel a divatnak, a rajongók pedig megtudhatják, mire számíthatnak Pharrelltől a Louis Vuitton új kreatív igazgatójaként. A fejezetben a művész elismeri, hogy először nem igazán értette a magasdivatot. Önjelölt „gördeszkás kis feketegyerekként“, jutott a felismerésre a szakmával kapcsolatban: „Ez csodálatos. És bár a legtöbben azt gondolják, hogy ez nőknek való, csak most kezdtem megérteni, hogy férfiként is viselhetek bármit.“

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Fred again.., Lil Yachty, Overmono, illetve Molnár Tamás és Filo a hét megjelenései között Playback Péntek: Fred again.., Lil Yachty, Overmono, illetve Molnár Tamás és Filo a hét megjelenései között 2024.3.1 19:08

A könyvet a Princeton University Press adja ki, ugyanaz a kiadó, amely Abloh-isms címmel hasonló művet jelentetett meg Virgil Abloh idézetekkel. Az új köny, amelyet Larry Warsh New York-i műgyűjtő szerkesztett, május 2-án kerül piacra, mindössze egy hónappal azután érkezik, hogy Pharrell Tokióban ünnepelte 50. születésnapját.