2023.4.12 12:06
Olvasási idő 0:39
Szécsi Krisztián

A Marvel szuperhőse először jelent meg nyilvánosan életveszélyes balesete után

ARCOK DISNEY FILMEK JEREMY RENNER MARVEL

A Disney+ legújabb műsorának premierjén csíphettük el a színészt.

Négy hónappal azután, hogy a Sólyomszem sztárja, Jeremy Renner életveszélyes sérüléseket szenvedett kaliforniai otthona előtt egy elszabadul hókotró által, most végre újra vörös szőnyegre állt.

Az amerikai színész és családja a Disney+ új műsorának, a Rennervations-nek premiereseményén jelent meg, mely sorozatban Renner járműveket újít fel társadalmunk kevésbé szerencsés közösségei számára. Bottal érkezett a Los Angeles-i Westwood Regency Village Színházban tartott rendezvényre, majd a sajtóinterjúkhoz már mozgássérülteknek készített elektromos robogóban volt látható.

Forrás Matt Winkelmeyer/GA / Contributor

Renner több mellkasi és lábsérülést szenvedett, miután szilveszter napján egy hókotró elgázolta és maga alá terítette. A szerencsétlen tragédia akkor történt, amikor unokaöccse járművét próbálta kiszabadítani a méteres hó rabságából. Ám amikor kiszállt a hókotróból, a jármű hirtelen lefelé kezdett gurulni unokaöccse felé. Renner próbálta megállítani, de a lánctalp elkapta, s maga alá húzta. A premieren azonban mindenkit arról biztosított, hogy bár először ő maga is azt hitte, hogy ezt nem éli túl, sőt, papírra is vetette utolsó gondolatait családjának, mégis úgy döntött, hogy meggyógyul. Saját bevallása szerint állapota egyre jobb, így hamarosan ténylegesen visszatérhet rajongóihoz.