2023.4.6 13:36
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Kim Kardashian bundát villantott – Ezzel pedig békejobbot nyújtott a „pedofil” Balenciagának

DIVAT BALENCIAGA KIM KARDASHIAN

KimK ezúttal Tokióban parádézott.

Tokióban mulatott gyermekeivel Kim Kardashian. A híresség gyermekeivel mulatta az időt a japán fővárosban, kalandjaik során pedig nem maradt ki a Sanrio kalandpark sem, ahol Hello Kitty világában elveszve maguk a lányok is felhúzták végeláthatatlan gardróbjuk legrózsaszínebb darabjait. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Eddig még nem is lenne olyan érdekes a jelenség, ugyanakkor KimK hatalmas, puha és nagyon rózsaszín bundája nem máshonnan érkezett, mint a Balenciagától. Kimmy még azt követően szakított látványosan az extravagáns ruhakölteményeiről ismert márkával, hogy az tavaly egyik kampányát szado-mazo ruhába öltöztetett plüssmackókat tartó gyerekekkel reklámozta új kollekcióját (a történetről itt írtunk korábban) , az egyik fotósorozaton az amerikai Legfelsőbb Bíróság gyermekpornóellenes határozata volt látható. A kampány óriási vihart kavart, a Balenciaga törölte a képeket (nem mintha el lehetne távolítani a fotókat az internetről), és bocsánatot is kért a félreértelmezett reklám miatt, de hiába: ekkorra már fél Hollywood, és a divatszakma is leírta a márkát. 

Kiemelt tartalom
Hogyan lett megint divatos az anti-divat, ami a szakadt és koszosnak tűnő darabokra épít? Hogyan lett megint divatos az anti-divat, ami a szakadt és koszosnak tűnő darabokra épít? 2023.10.15 9:33

A botránnyal kapcsolatban még Kim Kardashian is megszólalt decemberben: visszautasította a cég 2023-as együttműködési ajánlatát és azt nyilatkozta, újra kell értékelnie a Balenciagával való kapcsolatát, a felháborító kampány ugyanis nála is kiverte a biztosítékot. A bunda, a csizma és a napszemüveg alapján úgy tűnik, a médiaszemélyiség már nem haragszik a cégre.