2023.4.18 16:41
Olvasási idő 1:41
Szöllősi Anna

Ha kaptad már magad azon, hogy másfél órán át egy ablakot mosó srácot bámulsz a telefonodon, akkor ez a cikk is neked szól

Ha kaptad már magad azon, hogy másfél órán át egy ablakot mosó srácot bámulsz a telefonodon, akkor ez a cikk is neked szól
Forrás Instagram / @sandsationofficial
ÉLETMÓD TIKTOK VIDEÓ

Ez a cikk kábé két nappal ezelőtt jelent volna meg, már ha nem akadtunk volna le hosszú órákra az alábbi videók előtt... Mutatunk öt satisfying felvételt, amire garantáltan azonnal ráfüggsz.

Ismerős az érzés, amikor szembejön veled a TikTokon vagy az Instagram Reelsben egy satisfying videó, amit muszáj megnézned legalább ötször egymás után, és megmagyarázhatatlan nyugalmat érzel tőle? Ha igen, mutatunk öt (szerintünk) tényleg zseniális videót a műfaj gyöngyszemeiből, amikről (sajnáljuk, de) tényleg nehéz lesz lejönnöd.  

Kifacsart szivacsok

Ez a tevékenység mindenki számára ismerős, de amikor mi magunk csavarunk ki egy szivacsot mosogatás után, talán fel sem tűnik, mennyire megnyugtató látvány is. Az a zúgó hang, és a csordogáló hab... Nem is fűznénk hozzá többet ehhez, beszéljen helyettünk az alábbi videó!  

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

くう (@sound_of_yyy) által megosztott bejegyzés

Fűnyírás

A fűnyírás tipikusan az a házimunka, amit a családban mindenki le akart passzolni apunak vagy a kistesónak, aztán valakinek úgyis meg kellett csinálnia (kivéve, ha egy panelban nőttél fel, akkor a legnagyobb családi konfliktus abból volt, ki öntözi meg az erkélyen a növényeket...) A fűnyírás egyébként kínszenvedés, és ha a kemény fizikai munka miatti izomláz nem lenne elég, a nap végére úgy viszketünk tőle, mint a bolhások, de persze azt imádjuk nézni, ha valaki más csinálja! 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Mick Hayes (@_turf_n_surf_) által megosztott bejegyzés

Szeletelés

Az interneten rengeteg ASMR videót találni arról, ahogy különböző dolgokat - például szappant - nyesetelnek, az alsóbb rétegek feltárását végignézni pedig zseni érzés.  

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

ASMR TIME (@a_cake_of_soap) által megosztott bejegyzés

A szappanos videókra egy még kielégítőbb alternatíva a homokgyurma (kinetikus homok) szeletelését bemutató videók, ahol mérnöki pontossággal vagdossák ugyanakkora puha kis darabokra az anyagot. Imádjuk.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

SandSation (@sandsationofficial) által megosztott bejegyzés

Összenyomott dolgok

Tele van a net olyan videókkal, amin az emberek különféle dolgokat helyeznek hidraulikus gépbe, amiben azok kilapulnak. Az egészben az a legnagyobb fun, hogy nem lehet előre megjósolni, hogyan reagál egy-egy tárgy az erőkifejtésre, mondjuk felrobban vagy molekulákra préselődik-e. MICSODA IZGALMAK!!!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Hydraulic Press Channel (@hydraulicpresschannel) által megosztott bejegyzés

Pattanás és mitesszer 

Tedd a kezed a szívedre: ugye, hogy te is ismersz olyat, (vagy te magad vagy az) aki megszállottan szereti nyomkodni az arcát? Viszont fontos emlékezni arra, hogy ez otthoni körülmények között nem mindig a leghigiénikusabb mutatvány, ezért jobb, ha kozmetikushoz megyünk, aki betartja az összes higiéniai szabályt, és garantálja, hogy a homlokodon lévő pattanás mellé nem nő másik 9. 

Kiemelt tartalom
A nemzetet fenyegető TikTok, zsarolóvírusok és digitális hadviselés – Mi is az a kiberbiztonság? A nemzetet fenyegető TikTok, zsarolóvírusok és digitális hadviselés – Mi is az a kiberbiztonság? 3 órája

A neten számtalan pattanás-kinyomós videó érhető el, az emberek pedig általában két csoportra oszlanak: egyeseknek a gyomra felfordul még a gondolattól is, míg mások elégedetten nézik, ahogy a faggyú kikandikál a kis dudorból. Találd ki, mi melyik bázist erősítjük...

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Dr Pimple Popper (@popperdrpimple) által megosztott bejegyzés