2023.4.4 10:20
Olvasási idő 0:50
Masszi-Rigó Csilla

A Gucci és az Adidas szerelmének újabb gyümölcse lett – Ezért a kollekcióért csak epekedni lehet

DIVAT ADIDAS DIVAT

Jóból is megárt a sok. Vagy mégsem? Az Adidas és a Gucci közös kollaborációjába nem nehéz szerelmesnek lenni.

A Gucci és az Adidas tavaly jelentették be első közös együttműködésüket, a két márka együttes kollekciójáért pedig egy egész világ odavolt attól függetlenül, mennyibe kerültek a mutatósabbnál mutatósabb cipellők. A két márka szerelmének most újabb gyümölcsét arathatjuk le, ezek után pedig könnyen meglehet, hogy mostantól minden év tartogat majd számunkra néhány pár 'GucciDas' cipőt. 

Gucci x Adidas bakancs mindössze 1100 dollárért. Forrás Adidas x Gucci

Március közepén a Gucci egyik képviselője megerősítette a Highsnobiety-nek, hogy a második nagy adidas x Gucci dropot március végén tervezik elindítani, ezúttal pedig kifejezetten a lábbelik, azon belül is a Gazelle, a ZX8000 és az Adilette cipők kapnak nagyobb figyelmet. Az első körös cipőket már március közepén láthatta a közönség, a második etap azonban csak hétvégén mutatkozott be. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

@gucci által megosztott bejegyzés

Persze valódi ruhaneműk nélkül nincs kollekció, a két márka idén a sportosan elegáns elképzelés mentén haladva puha, meleg, mégis élénk színű felsőket és nadrágokat is bemutatott a nagyközönségnek. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

@gucci által megosztott bejegyzés

A mesés tavaszi kollekció persze közel sem az átlag magyar munkavállaló pénztárcájára lett szabva, ugyanis míg a Gazelle cipők 850 dollárért szerezhetőek be, addig a ZX8000 lépőkre még egy százast rá kell pakolni (950 dollár most nagyjából 327 ezer forint), de ugyan kinek kellene albérletet fizetnie vagy számlákat, amikor ilyen gyönyörű tavaszi surranói lehetnek?!