2023.4.3 10:53
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

Füstöl a Kanye-beef? – Kim Kardashian a válásukról beszél Drake közelgő dalában

ZENE DRAKE KANYE WEST KIM KARDASHIAN

A rapper Kardashian Keeping Up With The Kardashians című műsorban elhangzott mondatait mintázta egy nemsokára megjelenő számában.

„Nem azért jutottam el ilyen messzire, hogy aztán ne legyek boldog“ – fogalmazott Kim Kardashian Keeping up with the Kardashians sorozat utolsó részében, amikor a Kanye Westtől való elválásáról beszélt. A mondatai, úgy tűnik, tovább élnek, ugyanis Drake egy egyelőre meg nem jelent dalába szépen beleillesztette a reality-sztár mondatait, amit nehéz nem egyfajta Kanye-beefként értelmezni, főleg a két előadó közös történetét ismerve.

A közelgő cím nélküli szám, amely az OVO Sound’s The Fry Yiy Show műsorában volt hallható, egyébként arról szól, hogy Drizzy mennyire képtelen megélni a saját érzelmeit és kapcsolódni emberekhez. „Rescue Me“ ideiglenes címmel egy rajongó fel is töltötte a YouTube-ra (kérdés persze, meddig marad fent), 1:04-től hallható a Kim Kardashian-sample.

Az intim dalszöveg ellenére elfért egy kis Kanye-piszkálás, mondjuk manapság nem vállal akkora kockázatot, aki a rapper-producernek szeretne odapörkölni.

Az utóbbi időben egyébként nem az első szám, amit Drake tease-elt, feltehetőleg valami nagyobb projekt várható korunk egyik legnagyobb popsztárjáról.

Rajongók Kanyét és Drake-et ábrázoló papírzacskókat viselnek 2015 októberében Floridában Forrás Alex Menendez/Getty Images