2023.3.28 10:47
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

Kiderült, hol forgatják a Fehér Lótusz új évadját

FILMEK + SOROZATOK A FEHÉR LÓTUSZ

Azt már tudtuk, hogy Ázsiába kalauzol minket a népszerű sorozat harmadik évadja, most azonban az is kiderül, hol pihennek majd meg a luxusszálloda vendégei.

Thaiföldön fogadja következő vendégeit a Fehér Lótusz Hotel, legalábbis ez derül ki számos olyan forrásból, amely a Variety című laphoz jutott el az elmúlt napokban. Bár az HBO hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, azt azonban már régóta tudni lehet, hogy a harmadik évad a fülledt, mindig párás és egyben gyönyörű természeti adottságokkal megáldott Dél-Kelet Ázsiában fog játszódni. 

Jön a Fehér Lótusz harmadik évadja! Forrás HBO

A Mike White által jegyzett Fehér Lótusz első két évadjának epizódjai Hawaii-on illetve Szicíliában forogtak, a felvételeknek pedig mindkét esetben a Four Seasons hoteljei biztosítottak megfelelő környezetet. Thaiföld bővelkedik a Four Seasons szállodákban, a tehetős turisták Bangkokban, Chiang Mai-ban, Koh Samui-ban és A Golden Triangle, vagyis Thaiföld, Laosz és Mianmar találkozásánál, a Mekong és a Ruak folyó környékén is megszállhatnak. 

Mike White korábban már elhintette ázsiai vonatkozását a következő évadnak, és míg az első széria a pénzről, a második pedig a szexről szólt, úgy a harmadik történet a halált valamint a spiritualitást helyezi majd előtérbe.