2023.3.15 11:20
Olvasási idő 0:39
Masszi-Rigó Csilla

Influenszerek új, színházi szerepben – A TÚLSÁGOSAN VÉKONY FALAK PRÓBÁJÁN JÁRTUNK

VIDEÓ INFLUENSZER SZÍNHÁZ

Hogyan oldanak meg egy rejtélyes halálesetet korunk legismertebb TikTokkerei és influenszerei? A Túlságosan vékony falak című előadáson egy olyan nyomozásba csöppenünk bele, amit Hedinke, B. Nagy Réka, Kiss Imi és Horváth Balázs igyekeznek megoldani.

Hogyan oldjunk meg egy bűntényt? Március 17-én a Trafóban mutatják be a Túlságosan vékony falak című előadást, melyet Georgita Máté Dezső, Bódi Zsófi és Horváth Panna által visz fel a színpadra négy ismert TikTokker és tartalomgyáró, Szabó Hédi (Hedinke), B. Nagy Réka, Kiss Imi és Horváth Balázs. 

Az előadás az egykori Youtuber, Gaby Petito eltűnésén és tragikus halálán keresztül vonja be a nézőket is a közösségi színház különleges világába, és ez még nem minden. Az előadás készítői most csak és kizárólag a REFRESHER Magyarország olvasóinak mutatnak be egy olyan jelenetet, amely szerves részévé válik majd az előadásnak úgy, hogy közben nem képezi részét a produkciónak. Szokatlan, ugye? 

A próbák egyik szünetében magukat a főszereplőket is megkérdeztük arról, érte-e őket már kellemetlen incidens követők, stalkerek miatt, és mi az, amit eddig még nem sikerült megmutatniuk magukból a közönségnek. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!