2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Masszi-Rigó Csilla
2023.3.14 16:02
Olvasási idő  0:44

Befutottak az Aranymálna-díj „győztesei” – Ezek lettek a legrosszabb filmek és alakítások

Tom Hanks és Machine Gun Kelly is kiérdemelte a legrosszabb filmeknek és színészeknek járó díjat.

Masszi-Rigó Csilla
2023.3.14 16:02 Olvasási idő  0:44
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Bár kevesebb szó esik róla a médiában, vasárnap rendezték meg a 43. Aranymálna-díjátadót, melyen ez évben is a legrosszabb filmek és filmes alakítások kaptak „elismerést”. 

 

Machine Gun Kelly Forrás: Jason Kempin/Getty Images

 

A legrosszabb filmek járó díjat idén a Szöszi című alkotás kapta, mely egy fiktív történetet mutat be Marilyn Monroe életéről Ana de Armas főszereplésével. Jared Leto 2022 után idén is megkapta díját a Morbius-ban alakított legrosszabb férfi főszereplőjeként, a legrosszabb női főszereplő díját azonban éppen a RAZZIES, vagyis a díjátadót rendező stáb vehette át, amiért egy 12 éves kislányt sikerült jelölniük az említett kategóriába. 

 

A legrosszabb rendezésért idén nem más, mint Colson Baker, vagyis Machine Gun Kelly lett kitüntetve, aki a Good Mourning, vagyis Jó gyászolást!-című filmjéért kapta meg a nem túl nívós elismerést. MGK egyébként több díjra is jelölve volt idén, majdnem ő kapta meg a legrosszabb kép (itt a Szöszi nyert), a legrosszabb színész, a legrosszabb forgatókönyv (ezt is a Szöszi nyerte) és a legrosszabb mellékszereplő díját is (ezt végül Tom Hanks zsebelte be az Elvis-ben nyújtott alakításáért). Kiosztották a legrosszabb remake-díját is, ezt nem más, mint a Disney-féle Pinokkió kapta meg (nem a Guillermo del Toro-féle Oscar-díjas alkotás). 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  Jason Kempin/Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra