2023.3.13 15:54
Olvasási idő 0:49
Maier Péter

Ünnepnap a One Direction-fanoknak: Louis Tomlinson dokumentumfilmjét vetítik a budapesti mozik

ZENE ONE DIRECTION

Március 22-én négy budapesti mozi is a volt One Direction-tagról szóló filmet adja majd.

Március 22-én budapesti mozikban is nézhető lesz a dokumentumfilm Louis Tomlinson korábbi One Direction-tagról, akinek nemrégiben megjelent új albumáról mi is írtunk a Playback Péntekben. Az albumot követő, All Of Those Voices című filmet aznap a GoBuda Mozi, a Lurdy Mozi, Cinema MOM és a Pólus Mozi tűzi majd műsorára. A forgalmazó Pannónia Entertainment közleménye szerint kizárólag ezen a napon lesz lehetőség mozis körülmények között megnézni a nagyvászonra készült alkotást.

Ezen már évek óta dolgozunk és izgatott vagyok, hogy végre kész és láthatja a világ. Milliószor elmondtam már, de abban a szerencsés helyzetben van részem, hogy a sajátjaimhoz hasonló rajongóknál jobbat nem is kívánhatna egy művész manapság. Folyton túlmutatnak rajtam, így meg akartam osztani velük történetem a saját szavaimmal.

– nyilatkozta Tomlinson a filmről, amely állítólag kendőzetlen betekintést enged a popsztár életébe, melynek az utóbbi években egyaránt részei voltak hányattatások, személyes tragédiák és a siker. Kiderül, hogyan vált a One Direction feloszlása után saját lábán is megálló szólóénekessé, illetve megmutatja a fent említett Faith In The Future album elkészültének részleteit is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Louis Tomlinson (@louist91) által megosztott bejegyzés

One Direction-rajongóknak minden bizonnyal kötelező, de egész biztos, hogy mások számára is érdekes lehet. A vetítések részleteiről az alábbi linkeken olvashattok: GoBudaLurdyPólusMOM