2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Maier Péter
2023.3.13 15:54
Olvasási idő  0:49

Ünnepnap a One Direction-fanoknak: Louis Tomlinson dokumentumfilmjét vetítik a budapesti mozik

Március 22-én négy budapesti mozi is a volt One Direction-tagról szóló filmet adja majd.

Maier Péter
2023.3.13 15:54 Olvasási idő  0:49
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Március 22-én budapesti mozikban is nézhető lesz a dokumentumfilm Louis Tomlinson korábbi One Direction-tagról, akinek nemrégiben megjelent új albumáról mi is írtunk a Playback Péntekben. Az albumot követő, All Of Those Voices című filmet aznap a GoBuda Mozi, a Lurdy Mozi, Cinema MOM és a Pólus Mozi tűzi majd műsorára. A forgalmazó Pannónia Entertainment közleménye szerint kizárólag ezen a napon lesz lehetőség mozis körülmények között megnézni a nagyvászonra készült alkotást.

 

Ezen már évek óta dolgozunk és izgatott vagyok, hogy végre kész és láthatja a világ. Milliószor elmondtam már, de abban a szerencsés helyzetben van részem, hogy a sajátjaimhoz hasonló rajongóknál jobbat nem is kívánhatna egy művész manapság. Folyton túlmutatnak rajtam, így meg akartam osztani velük történetem a saját szavaimmal.

 

– nyilatkozta Tomlinson a filmről, amely állítólag kendőzetlen betekintést enged a popsztár életébe, melynek az utóbbi években egyaránt részei voltak hányattatások, személyes tragédiák és a siker. Kiderül, hogyan vált a One Direction feloszlása után saját lábán is megálló szólóénekessé, illetve megmutatja a fent említett Faith In The Future album elkészültének részleteit is.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Louis Tomlinson (@louist91) által megosztott bejegyzés

 

One Direction-rajongóknak minden bizonnyal kötelező, de egész biztos, hogy mások számára is érdekes lehet. A vetítések részleteiről az alábbi linkeken olvashattok: GoBudaLurdyPólusMOM

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: sajtóközlemény Thumbnail:  Elena Di Vincenzo/Archivio Elena Di Vincenzo/Mondadori Portfolio via Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra