2023.3.10 17:51
Olvasási idő 0:42
Szöllősi Anna

Boldog Super Mario-napot! – Astro Boy csizmája után a leghíresebb vízvezeték-szerelő cipője is életre kelt

DIVAT DIVAT SUPER MARIO

Nemrég mi is hírt adtunk arról a gigaméretű, piros cipőről, amit Astro Boy csizmája ihletett és az MSCHF álmodott meg, és nem kellett sokat várnunk, hogy a valóságba ültessék át egy másik kedvenc karakterünk, Super Mario lábbelijét is.

Hamarosan bemutatásra kerül a Super Mario-film, ennek örömére a Nintendo összefogott az Illuminationnal és a Red Wing Shoes cipőgyártó céggel, hogy elkészítsék Mario ikonikus cipőjének prototípusát. 

„A Red Wing Shoe Companynál 118 éve készítünk hosszú élettartamú, tartós és kényelmes lábbeliket, amik szolgálják a munkásokat. Izgatottan vártuk, hogy ugyanezt az ambíciót és energiát a világ egyik leghíresebb vízvezeték-szerelőjének csizmájába is beletehessük!“ – mondta Dave Schneider, a Red Wing Shoes marketing igazgatója. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

HYPEBEAST (@hypebeast) által megosztott bejegyzés

A Red Wing cipő március 10-én érkezett meg a New York-i Rockefeller Centerbe, és egész áprilisban megtekinthető.  

Kiemelt tartalom
Lépj be Dóra, a felfedező világába az MSCHF gigaméretű csizmájával Lépj be Dóra, a felfedező világába az MSCHF gigaméretű csizmájával 2023.2.7 12:00

Befutott a Super Mario-film előzetese

Közzétették a Super Mario-film legutolsó előzetesét is, ami április 6-án debütál a hazai mozikban: az eredetiben Mario hangját Chris Pratt adja, Peachét Anya Taylor-Joy, míg Bowserét Jack Black, Luigiét pedig Charlie Day.

Kiemelt tartalom
A Gucci megmentője és a Valentino örököse: bemutatjuk Alessandro Michele forradalmi éveinek eddigi legimpozánsabb munkáit A Gucci megmentője és a Valentino örököse: bemutatjuk Alessandro Michele forradalmi éveinek eddigi legimpozánsabb munkáit 2024.4.9 19:28

Az animációs filmet Matthew Fogel írta, valamint Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezte, és a játékok atmoszféráját próbálják visszahozni, a Nintendo ikonikus karaktereit bemutatva. 

A trailer időzítése aligha véletlen, ugyanis március 10. a nemzetközi Super Mario-nap (a dátum angol rövidítéséből Mar10 kiolvasható Mario neve.)