2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Szöllősi Anna
2023.3.10 14:53
Olvasási idő  0:35

Jennifer Lawrence mindent bevet, hogy meghódítson egy 19 éves srácot

A No Hard Feelings Jennifer Lawrence főszereplésével sok klisével operál és nem ígér nagy mélységeket a trailer alapján, de ha szerencsénk van, kapunk egy valamennyire vicces, egyszer nézhető vígjátékot.

Szöllősi Anna
2023.3.10 14:53 Olvasási idő  0:35
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A Sony közzétette az első előzetest a No Hard Feelings című pikáns vígjátékhoz, amiben Jennifer Lawrence játssza a főszereplő Maddie-t, akit megbíz egy „kétségbeesett“ anyuka és apuka, hogy fektesse meg 19 éves fiukat, mielőtt a tinédzser egyetemre megy. 

 

A filmet Gene Stupnitsky rendező jegyzi, aki közösen írta a forgatókönyvet John Phillipsszel. Korábban Stupnitsky rendezte Jó srácok című, hasonlóan pikáns 2019-es vígjátékot, és társíróként részt vett a 2011-es Rossz Tanár és a 2009-es A kezdet kezdete című filmek forgatókönyvében.

 

 

Lawrence mellett feltűnik a filmben Andrew Barth a tinédzserfiú szerepében, a szülőket 

Matthew Broderick és Laura Benanti játssza, valamint Natalie Morales, Hasan Minhaj, Kyle Mooney, Ebon Moss-Bachrach, Scott MacArthur is szerepet kapnak.

 

Lawrence egyébként elég aktív mostanában: tavaly az Apple TV+ Causeway című drámájában játszott, előtte pedig a 2021-es, netflixes Don't Look Up című világvége-vígjátékában. 

 

A film június 23-án debütál az USA-ban, de egyelőre nem tudni, mikor kerül a hazai mozikba. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: variety.com Thumbnail:  YouTube
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra