2023.3.10 14:53
Olvasási idő 0:35
Szöllősi Anna

Jennifer Lawrence mindent bevet, hogy meghódítson egy 19 éves srácot

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES JENNIFER LAWRENCE VÍGJÁTÉK

A No Hard Feelings Jennifer Lawrence főszereplésével sok klisével operál és nem ígér nagy mélységeket a trailer alapján, de ha szerencsénk van, kapunk egy valamennyire vicces, egyszer nézhető vígjátékot.

A Sony közzétette az első előzetest a No Hard Feelings című pikáns vígjátékhoz, amiben Jennifer Lawrence játssza a főszereplő Maddie-t, akit megbíz egy „kétségbeesett“ anyuka és apuka, hogy fektesse meg 19 éves fiukat, mielőtt a tinédzser egyetemre megy. 

A filmet Gene Stupnitsky rendező jegyzi, aki közösen írta a forgatókönyvet John Phillipsszel. Korábban Stupnitsky rendezte Jó srácok című, hasonlóan pikáns 2019-es vígjátékot, és társíróként részt vett a 2011-es Rossz Tanár és a 2009-es A kezdet kezdete című filmek forgatókönyvében.

Lawrence mellett feltűnik a filmben Andrew Barth a tinédzserfiú szerepében, a szülőket 

Matthew Broderick és Laura Benanti játssza, valamint Natalie Morales, Hasan Minhaj, Kyle Mooney, Ebon Moss-Bachrach, Scott MacArthur is szerepet kapnak.

Lawrence egyébként elég aktív mostanában: tavaly az Apple TV+ Causeway című drámájában játszott, előtte pedig a 2021-es, netflixes Don't Look Up című világvége-vígjátékában. 

A film június 23-án debütál az USA-ban, de egyelőre nem tudni, mikor kerül a hazai mozikba.