2023.3.8 10:32
Olvasási idő 1:54
Szécsi Krisztián

Fesztivál-rajongók, figyelem: újabb neveket jelentett be a 2023-as EXIT

ZENE FESZTIVÁL MAGYARORSZÁG

Több újdonsággal, de annál is több zenei géniusszal készül az EXIT csapata!

Az újvidéki EXIT Fesztivál, mint Európa egyik leghíresebb zenei rendezvénye, büszkén jelentette be programját a Dance Arena, a NSNS és az Urban Bus színpadokra. Az elektronikus tánczene legnagyobb nevei közül jó néhányan csatlakoztak a line uphoz, köztük Amelie Lens, Indira Paganotto, Nina Kraviz, Keinemusik, Michael Bibi, Hot Since 82, Ben Böhmer live, CamelPhat, Mind Against, Agents Of Time live, Vintage Culture, Layla Benitez , Gioli & Assia live, Avalon Emerson, Ben UFO, Patrick Mason, Carlita, Shimza, Desiree, Partiboi 69, Cici és még sokan mások. 

A Dance Arena elmúlt 20 évében rengeteget fejlődött és egy globálisan is ismert és népszerű színpaddá nőtte ki magát, melyet a nemzetközi média és a művészek a világ egyik legjobb elektronikus zenei színpadának tartanak. Számtalan legendás éjszaka és napfelkelte járult hozzá ahhoz, hogy a Dance Aréna mára több legyen, mint egy átlagos színpad.


Idén július 6-9. között sem lesz ez másképp, hiszen az egyik legkülönlegesebb fesztiválhelyszín, a Péterváradi erőd ismét vendégül látja az elektronikus zenei szcéna legjobbjait. Eric Prydz fellépésére már egy évtizede vár az EXIT közönsége, így mondhatni ő áll a Dance Arénát birtokbavevő névlista élén, amely olyan nemzetközi hősökből és hősnőkből áll, mint Amelie Lens, Indira Paganotto, Nina Kraviz, Keinemusik, Michael Bibi, Hot Since 82, Ben Böhmer live, CamelPhat, Mind Against, Agents Of Time live, Vintage Culture, Layla Benitez, Gioli & Assia live, valamint ott lesznek a regionális előadók, mint Tijana T, Space Motion, Coeus, és Marko Nastić, akik munkásságuk 25. évfordulóját ünneplik majd. Friss áramlat érkezik a közeli, fiatalabb és progresszív testvér színpadhoz, az NSNS-hez is, melynek fő látványosságai Avalon Emerson, Ben UFO, Patrick Mason, Carlita, Shimza, Desiree, Partiboi 69 és Cici.

Forrás EXIT Fesztivál


Az idei fesztivál érdekessége nem csak a szupererős programban rejlik, hanem az EXIT különleges víziójában is. A Dance Aréna első napját teljes egészében a női előadók alkotta line up uralja majd, olyan fellépőkkel mint Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Tijana T és Miju, mindemellett pedig valószínűleg ez napjaink legerősebb techno felállás is. Az Aréna és a fesztivál idei nyárzáró szettjét az egyik legkeresettebb house kollektíva - a hivatalos afterpartin is fellépő Keinemusik adja majd egy hat órás show-val. „Keddig maradunk” – írta egy hozzászóló az EXIT közösségi média felületén, miután elindult az Aréna záró eseményéről szóló online kampány.

Kiemelt tartalom
Ütemek, amiket nem ismersz, hangszerek, amikről még nem is hallottál – világsztárok érkeznek a Budapest Ritmo fesztiválra Ütemek, amiket nem ismersz, hangszerek, amikről még nem is hallottál – világsztárok érkeznek a Budapest Ritmo fesztiválra 2024.3.19 14:49

E kettő mellett az EXIT egyik legrégebbi hagyományokkal bíró helyszíne, az Urban Bug színpad is a helyi és regionális művészek hosszú sorával bővítette fellépőinek listáját.

Fantasztikus nevek újabb áradata zárja az év elektronikus zenei programját az EXITen és csatlakoznak a már korábban bejelentett előadókhoz, mint The Prodigy, Wu-Tang Clan, Skrillex, Alesso, Viagra Boys, Chase & Status, Claptone, SOFI TUKKER, Dimitri Vegas & Like Mike, LF System, és sokan mások. A tehetségek ilyen hihetetlen sorával az idei EXIT Fesztivál egészen biztosan az év egyik kihagyhatatlan eseménye lesz.

Forrás EXIT Fesztivál


A napijegyek értékesítése március 15-én kezdődik, addig is kaphatók még a kedvezményes árú bérletek 26 900 Ft-ért. További részletek és a teljes lineup megtalálható az EXIT Fesztivál weboldalára.