2023.3.7 10:37
Olvasási idő 0:29
Kovács M. Dávid

Budapest belvárosában sétálgatott Adrien Brody, A zongorista Oscar-díjas főszereplője

ARCOK ADRIEN BRODY BUDAPEST

A magyar gyökerekkel is rendelkező színészt a Király utcában látták.

A 24.hu értesülése szerint hétfőn délután Budapest belvárosában, a Király utcában bóklászott másodmagával Adrien Brody, A zongorista, A Grand Budapest Hotel és A Francia Kiadás című filmek sztárja.

Adrien Brody és barátnője, Georgina Chapman a Manodrome című film premierjére tartva a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, 2023. február 18-án. Forrás Stephane Cardinale / Getty Images

Hogy a 49 éves színész pontosan miért tartózkodhat az országban, egyelőre nem ismert, azt azonban a Verge cikke nyomán tudni lehet, hogy épp a héten – egész pontosan csütörtökön – kezdődik az új Alien-film forgatása Budapesten.

Adrien Brody egyébként nem először jár Magyarországon: tíz évvel ezelőtt nálunk forgatta például a magyar származású, de az egész világon ismert Harry Houdini (született: Weisz Erik) illuzionista életéről szóló négyrészes sorozatot.

De nemcsak Houdininek vannak magyar gyökerei, hanem magának Brodynak is: édesanyja Sylvia Plachy fotóművész, a humanista fényképezés egyik fontos alakja, aki Budapesten született egy katolikus apától és egy zsidó anyától.