2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Sport
Masszi-Rigó Csilla
2023.3.3 11:56
Olvasási idő  1:00

Aranyozott Iphone-okat ajándékozott Messi csapattársainak – Közben szitává lőtték apósa üzletét

Az aranylabdás argentin focista különleges telefonokkal ajándékozta meg világbajnok csapattársait.

Masszi-Rigó Csilla
2023.3.3 11:56 Olvasási idő  1:00
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Miután a héten átvehette a FIFA legjobb férfi játékosának járó díjat, Lionel Messi egy szívhez szóló ajándékkal kedveskedett a 2022-es világbajnokságon győztes argentin labdarúgó-válogatott játékosainak és stábjának. A nyertes csapat 35 tagjai egy-egy névre szóló, 24 karátos aranyból készült névre szóló Iphone 14 Pro készüléket kaptak, a telefonokat készítő iDesign Gold dolgozói szerint pedig az aranylabdás focista több mint 200 000 dollárt, azaz nagyjából 71,5 millió forintot költött a különleges ajándékokra. 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

𝗜𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 𝗚𝗢𝗟𝗗 (@idesigngold) által megosztott bejegyzés

 

Mindegyik telefon személyre szabott, rajta a játékos neve és száma, az argentin labdarúgó-válogatott emblémája valamint a „World Cup Champions 2022” szöveg.

 

„Lionel Messi egy különleges ajándékkal szerette volna meglepni játékostársait és a csapat stábját, azonban nem akart szokványos ajéndékot, például órát adni nekik. Ezért javasoltam, hogy névvel ellátott iPhone-okat ajándékozzon, és nagyon tetszett neki az ölet” – mesélte a The Sun bulvárlapnak az iDesign Gold tulajdonosa. 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

𝗜𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 𝗚𝗢𝗟𝗗 (@idesigngold) által megosztott bejegyzés

 

A katari világbajnokságon 1986 óta először nyert Argentína, így Messi számára is ez volt az első világbajnoki győzelem. Nincsenek azonban gondtalan napjai a futball-sztárnak, apósa üzletét ugyanis éppen a minap lőtte szitává a helyi bűnszervezet. A helyi televízió beszámolója szerint hajnal 3 óra 20 perckor két motoros támadó 14 lövést adott le a Roccuzzo család rosariói boltjára, a tettesek pedig még egy névre szóló üzenetet is hagytak Messinek és a város polgármesterének, Pablo Javkinnak.

 

„Messi, várunk! Javkin egy drogdíler, nem fog rád vigyázni.”


Az argentin város helyi televíziója szerint védelmi pénzt kicsikarása állhat az ügy háttérében.

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában sport
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra