2023.3.3 11:56
Olvasási idő 1:00
Masszi-Rigó Csilla

Aranyozott Iphone-okat ajándékozott Messi csapattársainak – Közben szitává lőtték apósa üzletét

SPORT IPHONE LIONEL MESSI

Az aranylabdás argentin focista különleges telefonokkal ajándékozta meg világbajnok csapattársait.

Miután a héten átvehette a FIFA legjobb férfi játékosának járó díjat, Lionel Messi egy szívhez szóló ajándékkal kedveskedett a 2022-es világbajnokságon győztes argentin labdarúgó-válogatott játékosainak és stábjának. A nyertes csapat 35 tagjai egy-egy névre szóló, 24 karátos aranyból készült névre szóló Iphone 14 Pro készüléket kaptak, a telefonokat készítő iDesign Gold dolgozói szerint pedig az aranylabdás focista több mint 200 000 dollárt, azaz nagyjából 71,5 millió forintot költött a különleges ajándékokra. 

Mindegyik telefon személyre szabott, rajta a játékos neve és száma, az argentin labdarúgó-válogatott emblémája valamint a „World Cup Champions 2022” szöveg.

„Lionel Messi egy különleges ajándékkal szerette volna meglepni játékostársait és a csapat stábját, azonban nem akart szokványos ajéndékot, például órát adni nekik. Ezért javasoltam, hogy névvel ellátott iPhone-okat ajándékozzon, és nagyon tetszett neki az ölet” – mesélte a The Sun bulvárlapnak az iDesign Gold tulajdonosa. 

A katari világbajnokságon 1986 óta először nyert Argentína, így Messi számára is ez volt az első világbajnoki győzelem. Nincsenek azonban gondtalan napjai a futball-sztárnak, apósa üzletét ugyanis éppen a minap lőtte szitává a helyi bűnszervezet. A helyi televízió beszámolója szerint hajnal 3 óra 20 perckor két motoros támadó 14 lövést adott le a Roccuzzo család rosariói boltjára, a tettesek pedig még egy névre szóló üzenetet is hagytak Messinek és a város polgármesterének, Pablo Javkinnak.

„Messi, várunk! Javkin egy drogdíler, nem fog rád vigyázni.”


Az argentin város helyi televíziója szerint védelmi pénzt kicsikarása állhat az ügy háttérében.