2023.3.3 10:55
Olvasási idő 0:39
Masszi-Rigó Csilla

Gumimacis cipőkkel ünnepli a Vans a Haribo 100. születésnapját

DIVAT CIPŐK HARIBO SNEAKER VANS

A legédesebb medvék már a cipőkön is ott vannak!

Idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a Haribo. A világ első gumicukorgyártójaként számon tartott német cég ikonikus gumimackóit most kölcsönadta a Vans-nek, így a sneaker-márka egy különleges, limitált szériás kollekciót hozott létre, mely színeiben és mintáiban is a világ leghíresebb medvéiről emlékezik meg. 

Te melyik lépőt hordanád? Forrás Vans x Haribo

Az áprilisban debütáló felhozatalból látszik, nem csak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondoltak a tervezők. Mackómintás lakkbőr cipők, sapkák és pulóverek is elérhetőek lesznek a szériában, a tépőzáras sárga lépőkön például egymást érő kismedvék alkotják az alapot, de persze a lábbelikről nem maradhat le az Old Schoolokat megidéző piros vagy éppen zöld Vans-csík sem. 

Hát mennyire cuki???Imádjuk ezeket a kiscipőket. Azt a sárga lakkbőr cipőt érdemes jól szemügyre venni.
Galéria megtekintése
(3)

„A Haribo Goldbears 100. évfordulójának megünneplése után nagy örömünkre szolgál a Vans-szel való együttműködés, és megtiszteltetés számunkra, hogy a márka ezt a különleges kollekciót hozta el” – mondta Andreas Kuhnle, a Haribo globális vállalati marketingért felelős vezető alelnöke. „A Haribo a gyermeki boldogság és szórakozás pillanatairól szól, segítve a rajongóknak, hogy édességkínálatunkkal úgy érezhessék magukat, mintha éppen egy cukrászdában lennének. A színes Vans x Haribo kollekció ugyanezt az érzést hivatott megeleveníteni.”