2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Masszi-Rigó Csilla
2023.3.3 10:55
Olvasási idő  0:39

Gumimacis cipőkkel ünnepli a Vans a Haribo 100. születésnapját

A legédesebb medvék már a cipőkön is ott vannak!

Masszi-Rigó Csilla
2023.3.3 10:55 Olvasási idő  0:39
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a Haribo. A világ első gumicukorgyártójaként számon tartott német cég ikonikus gumimackóit most kölcsönadta a Vans-nek, így a sneaker-márka egy különleges, limitált szériás kollekciót hozott létre, mely színeiben és mintáiban is a világ leghíresebb medvéiről emlékezik meg. 

 

Te melyik lépőt hordanád? Forrás: Vans x Haribo

 

Az áprilisban debütáló felhozatalból látszik, nem csak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondoltak a tervezők. Mackómintás lakkbőr cipők, sapkák és pulóverek is elérhetőek lesznek a szériában, a tépőzáras sárga lépőkön például egymást érő kismedvék alkotják az alapot, de persze a lábbelikről nem maradhat le az Old Schoolokat megidéző piros vagy éppen zöld Vans-csík sem. 

 

Hát mennyire cuki???
Imádjuk ezeket a kiscipőket.
Azt a sárga lakkbőr cipőt érdemes jól szemügyre venni.
1 / 3
Forrás: Vans x Haribo
Hát mennyire cuki???

 

„A Haribo Goldbears 100. évfordulójának megünneplése után nagy örömünkre szolgál a Vans-szel való együttműködés, és megtiszteltetés számunkra, hogy a márka ezt a különleges kollekciót hozta el” – mondta Andreas Kuhnle, a Haribo globális vállalati marketingért felelős vezető alelnöke. „A Haribo a gyermeki boldogság és szórakozás pillanatairól szól, segítve a rajongóknak, hogy édességkínálatunkkal úgy érezhessék magukat, mintha éppen egy cukrászdában lennének. A színes Vans x Haribo kollekció ugyanezt az érzést hivatott megeleveníteni.”Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  Vans x Haribo
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra