2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Kovács M. Dávid
2023.3.2 10:49
Olvasási idő  0:41

Egy egész napon keresztül Oscar-jelölt filmeket vetítenek az egyik budapesti artmoziban

Vannak lemaradásaid, és szeretnél képbe kerülni az idei Oscar-gála filmjeivel? Akkor a jövő heti díjátadó napján a Művész moziban a helyed, ahol kora délutántól késő estig Oscar-jelölt filmeket vetítenek majd.

Kovács M. Dávid
2023.3.2 10:49 Olvasási idő  0:41
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Március 12-én, azaz jövő vasárnap, immár 95. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Ennek apropóján egész nap Oscar-jelölt filmeket vetítenek a budapesti Művész Art Moziban.

 

A gála napján a Teréz körúti mozi műsorára kerül például a Cate Blanchett főszereplésével készült Tár, az Arany Pálma-díjas A szomorúság háromszöge, Brendan Fraser nagy visszatérése, A bálna, Steven Spielberg rendezése, A Fabelman család, Charlotte Wells gyönyörű filmje, a Volt egyszer egy nyár, illetve premier előtt láthatjuk Írország Oscar-jelölését, A csendes lány című alkotást.

 

 

A 95. Oscar-gálát helyi idő szerint március 12-én rendezik meg Los Angelesben, a műsor házigazdája pedig Jimmy Kimmel lesz. Bill Kramer, az amerikai filmakadémia vezetője múlt héten arról beszélt: váratlan események kezelésére felállított válságstábbal készülnek az átadóra, hiszen tavaly őket is felkészületlenül érte, amikor Will Smith élő adásban pofozta fel Chris Rockot, a gála házigazdáját.

A február elején az Oscar-jelöltek számára rendezett fogadáson Janet Yang, a filmakadémia elnöke elismerte, hogy a testület nem reagált megfelelően a Smith-ügyre. A budapesti Oscar-nap pontos menetrendjéről a Művész mozi oldalán tájékozódhatsz.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: sajtóközlemény / MTI Thumbnail:  ADS Service
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra