2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Szöllősi Anna
2023.2.23 13:12
Olvasási idő  0:29

Elképesztően menő: magyar énekesnő bukkant fel a Times Square hirdetőtábláján

OHNODY a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy mekkora megtiszteltetésben volt része a Spotify programjának nagyköveteként.

Szöllősi Anna
2023.2.23 13:12 Olvasási idő  0:29
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

 

A Spotify nemrég elindította EQUAL programját Magyarországon is, első nagykövetnek pedig OHNODY-t nevezték meg. Az EQUAL program világszerte jelen van, és a női művészek népszerűsítésére és támogatására jött létre. A nagykövetek negyedévente változnak, és mindannyian megjelenek a New York-i Times Square-en is – tájékoztatta korábban a Spotify a REFRESHER-t.  

 

Tegnap szerepelhettem a világ legnagyobb kivetítőjén. Bár ez menőnek hangzik, holnapra Beyoncé úgyis letaszít erről a trónról... MEGINT😂

 

– kezdte a bejegyzést.  

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

OHNODY (@ohnody) által megosztott bejegyzés


„Komolyra fordítva a szót: ez az egész üzenetet hordoz. Ugyanazt az üzenetet, amit a művészetem, a dalszövegeim, a tetteim és a személyiségem által próbálok közvetíteni: békét találunk, ha szembenézünk a nehézségekkel, szembenézünk saját magunkkal, és mindenkit egyenrangúnak tekintünk az életben. Köszönöm @spotify a lehetőséget“ – írta. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Instagram / ohnody
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra