2023.2.20 11:32
Olvasási idő 0:37
Maier Péter

Szomorú hír a Sex Education-fanoknak: az egyik kedvencünk nem tér vissza az ötödik évadra

FILMEK + SOROZATOK EMMA MACKEY SEX EDUCATION

Emma Mackey úgy nyilatkozott, már „búcsút intett Mave-nek“.

„Ötödik évad? Még csak múlt héten fejeztem be a negyediket! Nem, amúgy nem hiszem, hogy visszatérek az ötödik évadra. Már búcsút intettem Maeve-nek.“ – nyilatkozta a vasárnapi BAFTA-gálán a Radio Times-nak Emma Mackey, a Szexoktatás (Sex Education) sorozat sztárja.

Mackey, aki az egyik legközkedveltebb karaktert, Maeve Wiley-t alakította a Netflix-szériában, azt mondta, már a készülő negyedik évadban is kevesebb jelenetben, szórványosabban lesz látható.  

De most a készítés közepén vagyunk, és izgatottan várom, hogy visszatérjek. És igen, kíváncsi vagyok, mi fog történni – mert én sem tudom. Ahogy haladunk, számomra is úgy derül ki a sztori, úgyhogy nagyon fogom évezni!

– mondta a színésznő, akinek a szokatlanul őszinte nyilatkozatáról az EW a Netflixet is megkereste, ők idáig nem kommentálták az elhangzottakat. 

Emma Mackey karrierje egyébként óriásit lendült az utóbbi időben. A vasárnapi BAFTA-gálán a legmenőbb feltörekvő színésznek járó Rising Star Awarddal díjazták, szerepelt a Halál a Níluson, illetve az Emily című sikerfilmekben, és szerepet kapott a készülő Barbie-filmben is Margot Robbie hasonmásaként.

Emma Mackey, a 2023-as BAFTA-gála Rising Star Awardjának nyertese Forrás Alan Chapman/Dave Benett/Getty Images