2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2023.2.20 11:32
Olvasási idő  0:37

Szomorú hír a Sex Education-fanoknak: az egyik kedvencünk nem tér vissza az ötödik évadra

Emma Mackey úgy nyilatkozott, már „búcsút intett Mave-nek“.

Maier Péter
2023.2.20 11:32 Olvasási idő  0:37
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

„Ötödik évad? Még csak múlt héten fejeztem be a negyediket! Nem, amúgy nem hiszem, hogy visszatérek az ötödik évadra. Már búcsút intettem Maeve-nek.“ – nyilatkozta a vasárnapi BAFTA-gálán a Radio Times-nak Emma Mackey, a Szexoktatás (Sex Education) sorozat sztárja.

 

Mackey, aki az egyik legközkedveltebb karaktert, Maeve Wiley-t alakította a Netflix-szériában, azt mondta, már a készülő negyedik évadban is kevesebb jelenetben, szórványosabban lesz látható.  

 

De most a készítés közepén vagyunk, és izgatottan várom, hogy visszatérjek. És igen, kíváncsi vagyok, mi fog történni – mert én sem tudom. Ahogy haladunk, számomra is úgy derül ki a sztori, úgyhogy nagyon fogom évezni!

 

– mondta a színésznő, akinek a szokatlanul őszinte nyilatkozatáról az EW a Netflixet is megkereste, ők idáig nem kommentálták az elhangzottakat. 

 

Emma Mackey karrierje egyébként óriásit lendült az utóbbi időben. A vasárnapi BAFTA-gálán a legmenőbb feltörekvő színésznek járó Rising Star Awarddal díjazták, szerepelt a Halál a Níluson, illetve az Emily című sikerfilmekben, és szerepet kapott a készülő Barbie-filmben is Margot Robbie hasonmásaként.

 

Emma Mackey, a 2023-as BAFTA-gála Rising Star Awardjának nyertese Forrás: Alan Chapman/Dave Benett/Getty Images
Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: ew.com Thumbnail:  Jon Hall/Netflix
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra