2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Szöllősi Anna
2023.2.16 13:34
Olvasási idő  0:26

A kis hableány legújabb előzetesében Halle Bailey sziréneket megszégyenítően énekel, Melissa McCarthyt pedig sátánian kacag

A Disney újabb trailert adott ki A kis hableány hamarosan debütáló, élőszereplős adaptációjához.

Szöllősi Anna
2023.2.16 13:34 Olvasási idő  0:26
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A Rob Marshall által rendezett musical hús-vér színészekkel gondolta újra az 1989-es animációs filmet. Az adaptáció hű marad az eredeti, már jól ismert történethez: Ariel beleszeret egy víz feletti emberbe, és Ursula a saját ördögi tervével avatkozik közbe. A produkcióban közreműködött az eredeti film zeneszerzője, Alan Menken, aki Lin-Manuel Mirandával közösen írta a dalokat.

 

Ariel sellőbőrébe Halle Lynn Bailey bújik, aki sziréneket megszégyenítő tisztasággal énekel a víz alatt. Az új előzetesben először láthatjuk Jonah Hauer-Kinget Eric hercegként, Ursula szerepében pedig Melissa McCarthyt, aki vérfagyasztóan sátánian kacag. Triton király szerepében Javier Bardem tűnik fel; Sebastian hangját Daveed Diggs, míg Ficánkáét Jacob Tremblay adja. 

 

 

 A kis hableány május 26-án debütál a mozikban. 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  Youtube
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra